ZERO CANCER - GÖR SKILLNAD

Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 Ett nytt armband ramlade ner i min brevlåda för några dagar sedan. Äger redan ett cancer armband men där står det fuck cancer och varför inte äga ett zero cancer också? Priset är inte högre än hundrakronor och du gör skillnad. Enkelt och bra!
Armbandet är ifrån på forlife.nu och deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Projektet föddes då ett fleratal närstående personer till dom, inom loppet av ett år drabbades av olika typer av cancer. Genom att köpa ett armband stöjder man automatiskt cancerforskningen.
Älskar färgerna på armbandet och man blir lycklig av att se på det vackra armbandet. Tycker definitvt att ni alla ska köpa ett armbandet ifrån forlife. Finns även mobilskal till Iphone 4 och Iphone 5. Man kan även köpa armband där man kan skriva in ett nummer som man skulle kunna ge sitt barn som kanske befinner sig i folksamlingar. Gör sillnad du också!

Gillar

Kommentarer

HJJONSSON
HJJONSSON,
Åh snyggt!www.hjjonsson.se
Elin (Fotoblogg)
Elin (Fotoblogg),
Svar: Tack så mycket, vad snällt av dig 😊eli.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229