WHERE WILL I MEET YOU?

Resor & Äventyr, Mat & Dryck

Om det är något jag håller varmt om hjärtat så är det fika. Jag kan inte vara den enda personen som älskar att fika? Letar konstant efter mysiga och bra café för att sedan bli stammis eller bli helt besatt av stället. Bakelser är inte speciellt gott här i Thailand, man känner knappt smaken av socker. Nej det är ingen höjdare. Men, nu har jag hittat ett bra ställe!

Under våran vistelse här i Phuket har jag nu hittat ett perfekt café som jag gärna önskar vi hade i Sverige. Vi bestämde oss för att ta en fika på ett café som heter The Coffee Club och jag blev förälskad direkt. Jag bedömer verkligen allt när det gäller café, miljö, inredning, priset, servicen, menyn, smaken och porslinet. Ni hör ju det låter kanske lite galet, haha. Vi har besökt detta stället två dagar i rad och jag beställde samma sak båda dagarna, en varm Cinnamon Bun Cake Almond och en kall Chocolate Nutella Frappe.

Bästa stället och skulle verkligen behöva detta stället i hemma för att kunna leva lyckligt. Wow. Har någon av er besökt detta stället?

Follow me on: Instagram/Nouw

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
MEN GUD!!! Drömgott! <3 Och neeeej du är verkligen int eensam om att älska fika, haha. Bästa <3
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,
Alltså det var sååååååå gott!!! 😍 Höll på att tro att det var en dröm! Gaaah!! Haha skönt att jag inte är ensam! ❤️
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Haha alltså nej men nästan galet hur lika vi är????? Blir förvånad men glad hahaha ❤️ Är det något jag ääälskar så är det ju att gå runt på nya fik hihi ❤️ Det där såg SÅ galet gott ut!!!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Hahah blir också förvånad men super glad! ❤️ Jaaa och bara sitta och fika, så mysigt!! 😍 KRAM FINIS! 😘
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229