VEM STAL RESPEKTEN FRÅN MÄNSKLIGHETEN?

Resor & Äventyr

1 Januari 2020 och vi vet alla vad det innebär. Ett helt nytt år har startat, för mig har första dagen på året snart passerat medan många av er precis har startat eran första kväll på året. Vi skålade in det nya året på Patong Beach, hela stranden var en festival vid tolvslaget. Hur startade jag det nya året? Jag startade verkligen året med att tappa respekten för mänskligheten, inte bara för att det knuffas eller "råkar" hälla alkohol på mig. Utan här i Thailand är det väldigt populärt att sälja sprayflaskor, inte sprayflaskorna man hade när man var liten och skulle färga håret till en cool färg, tack och lov. Sprayflaskorna som alla hade såg ut som skum eller färgade serpentiner som kom flygande från flaskan.

Det var inte bara turister som köpte flaskorna utan även alla nattklubbar/barer som stod och sprayade ner människor som gick förbi. Fick sånt både i munnen och i ögat. Oavsett om jag blev irriterad, tog fram handen, skrek på folk som gjorde det så tyckte människor det var as kul och fortsatte. Jag förstår om någon skulle tycka att det kanske inte var en stor sak, men jag tappade respekten när det fortsätter fast man säger nej. Eller att man inte kan be om ursäkt när man knuffas eller häller dricka över någon. Nä fy!

Förutom att jag blev arg som ett bi på hur människor beter sig utan eller med alkohol så startade jag den tillsammans med min fina pappa och min syster. Det var höjdpunkten vid tolvslaget och alla magiska fyrverkerier. Första dagen på året har vi passat på att vila för det behövdes då vi har varit lite sjuka tidigare. Men vi tog oss ut senare på eftermiddagen och tog en promenad runt stan. Det är finns verkligen så många fina ställen här i närheten av vårat hotell, här är några bilder ifrån våran promenad.

Follow me on: Instagram/Nouw

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, så tråkigt när folk inte kan bete sig och visa respekt! 😟 Men skönt att ni fick ett fint tolvslag tillsammans! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
det är verkligen sååå tråkigt när de ej har respekt! 😕 Ja det var underbart ❤️
nouw.com/beattriicee
Malin,
Det är väl en sorts tradition att kasta och spruta färg vid firanden, men är man inte beredd på det och om man gång på gång säger nej så förstår jag att det inte är så kul!
maolions.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Ja visst är det en tradition. Men när jag började tänka längre, tänk om man skulle vara allergiskt eller något. Jag förstår att det är något dem gör men vem springer och tar spray rakt i ansiktet. Kan inte vara något som är kul med den tratitionen!
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Så fina bilder. Tråkigt att de inte kunde respektera ett nej 💜
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Ja men det är det verkligen 🌟
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Men gud, jag hade också blivit asirriterad om det hade hänt mig!!! Sååå störigt när folk inte kan ta ett nej!!! ❤️ Nu hoppas jag att fortsättningen på året blir mycket bättre ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Förstår verkligen!! Men verkligen, det stör mig också, speciellt när man bara går och fortsätter utan att be om ursäkt!?? ❤️ Tack äskade vännen!
nouw.com/beattriicee
Heléna,
Så tråkigt att folk beter sig på det sättet!!! Helt fantastiska bilder!!! God fortsättning fina du och jag hoppas resten av vistelsen blir bättre (utan sprayflaskor och folk som spiller ner dig!) Kramar <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men verkligen!! Blev så arg!! Tack så mycket fina du, jag rivs väldigt bra här och njuter för fullt! <3 Kram!
nouw.com/beattriicee
Emmamehrali
Emmamehrali,
Fy! Jag hade också blivit jätte arg <3
nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,
Ja! Det är ju inte normalt att fortsätta när man säger ifrån! ❤️
nouw.com/beattriicee
Hannativeskog
Hannativeskog,
Människor kan verkligen vara idiotier !
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Uff, altså 🙄♥️
nouw.com/norsketankeridanmark
beattriicee
beattriicee,
Ahh! 🙄 Man blir inte speciellt stolt av att vuxna människor inte kan ta ett nej ❤️
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vissa förstår verkligen inte ett nej, så tråkigt :/ ❤️
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Nej men precis, tyvärr! ❤️
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Haha, förlåt att jag skrattar men ser hur irriterad du måste varit, ser liksom bilden av dig sur framför mig 😉 Men ibland undrar man alltså, hade också tyckt att det var så jobbigt att få massa dricka på sig eller sån där spray.. :/ Men tur du hade bästa sällskapet att fira in nya året med 😊<3
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Hhahahhah! Kan tänka mig att du kan se hur arg jag var. Men alltså det var extremt jobbigt och jag fattade inte det roliga. Men jag är glad att jag hade bra sällskap som var minst lika sura, hahah! <3
nouw.com/beattriicee