Veckans lista med en tvist

Vågar inte kolla tillbaka i arkivet men jag är fullt medveten om att det vara flera veckor om inte månader sedan jag gjorde en sammanfattning om veckan som gått. Den här kommer bli lite annorlunda eftersom jag räknar med mer än en vecka i sammanfattningen men annars är den precis lika härlig som tidigare!

BÄSTA KÖPET

Egentligen finns det mycket bra saker jag köpt, både julklappar men även en ny varm vinterjacka samtidigt som det blivit lite små köp men det finns något som sticker ut i mängden och det är min Tanrevel. Köpte den innan Black Friday så missade kanske någon procent rabatt men får man ta när man har bråttom och vill ha något. Använt den en gång och resultatet blir så bra, är fortfarande nybörjare men det är absolut mitt bästa köpa!

SYSSELSÄTTNING FÖR TILLFÄLLET

Diamantmålning. Köpte en på Ullared och sedan blev jag besatt. Har redan hunnit gjort 3 stycken under en månad och för några dagar sedan hämtade jag ut 7 stycken till. Det är så avkopplande att sitta i lugn och ro för att trycka på alla små diamanter på motivet. Just nu har jag bara runda diamanter men är ute efter fyrkantiga diamanter, så vet ni vart man köper målningar som har fyrkantiga diamanter kontakta mig! Man försvinner ifrån världen ett tag, perfekt för dig som behöver fokus på att koppla av.

SÄMSTA BESKEDET

Det är ingen nyhet att jag jobbar varannan vecka ute på sjön där varje arbetsdag består av 10-12 timmar per dag. Jobbar även över julveckan vilket är ganska nytt för mig men som ett plus för att man gör det blir man inbjuden på julfest (fast att man bara är vikarie) där man få träffa väldigt många andra inom företaget som man annars inte gör varje dag. Blev så taggad på julfest som skulle äga rum nästa helg men självklart ökade smittspridningen och det kändes verkligen som en käft smäll. Äntligen skulle jag få leva ”normalt” och träffa mer än dem närmaste men tyvärr blev det inställt. Hade verkligen behövt det!

SENASTE UTMANINGEN

Att försöka få tiden att räcka till men det går inte. Önskar jag hade mer tid för tillfället.

HÄFTIGASTE UPPLEVELSEN

Inget nytt men det är fortfarande lika häftigt varje gång det sker, det var tredje gången jag fick uppleva den häftiga upplevelsen att åka under Öresundsbron. Så häftigt och det hade kunnat bli en fjärde gång men då har jag andra planer i sikte som kommer göra att det känns lite lättare för mig. Berättar mer om det senare!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar