VECKANS LISTA

Veckans lista

VECKANS INKÖP - Oj, vad jag har väntat på att den här tiden skulle komma då jag kunde berätta för er hur irriterande det har varit att vänta. Redan i början av september hittade jag en bra födelsedagspresent, min far skulle köpa den men just då hade kampanjen gått ut så jag fick ett presentkort. Under fyra månader har jag väntat på att priset ska komma tillbaka, eftersom jag vet att Jysk pendlar mellan två-tre olika pris hela tiden. Priset har pendlat mellan två olika priser varann vecka och nu i december kunde dem äntligen gå ner till priset som jag tycker den är värd. Inköpet blev äntligen av och nu har jag en ny tv-bänk.

VECKANS PAKET - Tidigare i veckan fick jag hem en flaska ifrån Smartshake som jag vann i en julkalender.

VECKANS JOBBIGASTE - Att inte kunna ringa min älskling, är van att hinna prata med han en snabbis varje dag men nu är det svårt när han går nattpass. Han jobbar när jag sover och han sover när jag är vaken.

VECKANS FIRANDE - Skåla in det nya året med mig själv samtidigt som jag satt hemma med 6 lottar, haha ville stötta min pappa som sålde bingolotter annars brukar det räcka med 2 stycken. Ingen vinst för mig men mysigt att ändå bara vara hemma!

VECKANS UPPDATERING - Har sakta men säkert påbörjat att ändra vissa saker här på bloggen, känner att förändring behövs ibland och något som också behövs är en ny header. Måste tvinga någon att hjälpa mig att fotografera.

VECKANS AKTIVITET - Att jag har tömt min telefon på bilder och har i dagsläget 0 bilder, det är så skönt samtidigt som det är tomt. Medan jag ändå var igång så passade jag på att rensa min bärbara dator och därefter min stationära. Det var ett större jobb att rensa den stationära samt att uppdatera den men efter flera timmar lyckades jag. Trodde att den skulle dö vissa stunder med tanke på att den är gammal men jag hade turen på min sida!

VECKANS MYSIGASTE - Sleepover hos min syster tillsammans med min mamma och lillebror. Trots att det var trångt var det väldigt mysigt att bara få umgås och få ont i magen av all skratt. Älskar spontana stunder med familjen, det blir oftast bäst!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

Lät sjukt tillfredsställande att starta året med en rensning!!! Kan tänka mig du kommer fylla på rätt snabbt där ändå, haha!

nouw.com/isabylund
Desireekujala
Desireekujala,

Så kul med veckans uppdatering 😃 Blev inspirerad till att göra det jag med!

nouw.com/desireekujala
by_anniess
by_anniess,

Så kul med ny flaska! och den där såg fint lyxig ut<3 Så välbehövligt med rensning av olika slag då och då, har rensat kläder idag 😊

nouw.com/by_anniess
Ida,

Men åh så skönt med rensningen!! Alltid såå härlig känsla när man lyckats rensa dator, laptop, mobil osvosv. Har börjat på mobilen flera gånger meeen haha jag har nästan 17.000 bilder där<3 Och SÅ många som behöver raderas haha :')

idanilssonphoto.se
Johannna
Johannna,

Åh, mysigt med en sleepover <2

nouw.com/johannna
Aliciasmood
Aliciasmood,

Rensa är såååå skönt! 🖤

nouw.com/aliciasmood
ebbabrage
ebbabrage,

Åh låter ju som en mysvecka!! Älskar att ha rensat och tomt på saker, får sån ro i själen 😅❤️

nouw.com/ebbabrage
malinkirstine
malinkirstine,
Så roligt att läsa om dina veckor <3
nouw.com/malinkirstine
Hilma
Hilma,

Kul inlägg vännen! Och du har rätt, ibland behövs lite förändring här och var 😘 kram!

nouw.com/hilma
Annie - Stora Små Äventyr,

Vilken fin flaska du vann 😊
Mysigt med sleepover 😊

biglittleadventures.se