Veckans lista

Vi behöver inte snacka om att det är okej att man tar paus ifrån blogglivet och inte heller att man ska fokusera på att ta hand om sig själv för det känns som en självklarhet för mig. Det går inte att dölja att det har ekat tomt i bloggen, den här gången har det handlat om inspiration och jobb. Alltså har jag haft all tid som finns att kunna uppdatera men min inspiration har försvunnit men något som är positivt är att det känns som den kommer tillbaka.

Känns som det bara varit bra väder när jag jobbat och då ökar inte inspirationen heller. Förra veckan fick ni ingen veckans lista men om jag ska vara ärlig och säga vad jag gjorde så jobbade jag och hängde enbart med min syster den lediga tiden. Behövligt!

Veckans inköp - Finns så mycket jag vill köpa just nu, skulle inte tacka nej till en mobil eller kanske lite fotoprodukter men något jag fokuserat på länge är en lampa som liknar en svamp. StyleMood hade fått in lampor och jag funderade ett tag innan jag bestämde mig för att köpa den sista som fanns kvar innan nästa leverans. Älskar verkligen lampan trots att jag inte ens hunnit gjort mer än att packa upp den, vet knappt vart jag ska ha den.

Veckans fundering - Har fortfarande inte funderat färdigt men ni vet mina kakelplattor som jag snackade om för ett par veckor sedan? Om inte så fick jag gratis kakelplattor ifrån en butik här på ön och nu är bara problemet att få bort dem ifrån själva skivan. Vet inte om det är omöjligt men vill så gärna göra något projekt utan att dem sitter fast. Har ni tips så tar jag gärna emot dem. Förmodligen sitter det fast med lim vilket gör det svårt att få loss utan att förstöra allt.

Veckans uppdatering - Två uppdateringar har skett denna vecka, först uppdaterade jag telefonen och där kom många nya emojis som jag är helt besatt av. Därefter tänkte jag att det kunde vara ett bra verktyg att ha min TikTok kopplat till fotografi så jag skapade min första video i veckan. Är ni nyfikna och vill följa mig finns jag under namnet beatricejakobssonn.

Veckans tråkigaste - Energin har inte varit på topp så det är tråkigt!

Veckans äventyr - En av dagarna den här veckan har bestått av sol och då kan man inte sitta inne. Killen och jag tog oss ut på en roadtrip där vi besökte Lojsta Slott för att senare hitta ett nytt ställe som vi absolut ska utforska mer av men klockan var alldeles för mycket för att gå hela slingan runt stället. Vi avslutade även med att besöka Sigvald träsk som är ett bad ställe här på ön.

Veckans plan - En av mina planer jag hade för veckan var att tömma min telefon. Redan, gjorde du inte det nyss? Haha, ja det gjorde jag och jag samlar på mig bilder på noll tid och får panik när det börjar bli över 3000. Så planen var att tömma telefonen men har inte orkat plocka upp datorn för att påbörja men ikväll ska jag försöka göra det.

Veckans vill ha - Mjukglass! Min pappa är expert på att äta mjukglass då han kör förbi en kiosk varje dag han jobbar och självklart tar han kort på det så jag har verkligen varit så sugen trots det dåliga vädret. Glass funkar alltid oavsett väder.

Veckans tips - Tipset kommer inte ifrån mig egentligen då det var min lillebror som tipsade om från början. Programmet finns på Netflix och heter The Circle. Programmet handlar om att man kan vinna en summa och du kan vara vem du vill bakom skärmen. Du chattar enbart med personer och det gäller att bli omtyckt av alla andra för att hålla sin kvar. Så bra och jag är helt besatt!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar