Veckans lista

Veckans lista

Oftast på mina jobbveckor är det inte supermycket att summera om veckan men vill ändå dela med dig av veckan!

Veckans fundering - Varför jag inte visat upp vad jag har målat med min nya surfplatta och penna!

Veckans bästa - Gratis kakelplattor, vet inte vad för projekt jag ska göra eller hur kakelplattorna ser ut men under veckan fick jag be min älskade lillasyster att hämta gratis kakelplattor som någon lagt ut på Facebook. Ohh, så taggad på att komma hem nu!

Veckans vill ha - Gärna en ny telefon. Inte för att min telefon är gammal utan mer för att den är liten. Behöver ha en större skärm eller vill ha en större skärm men det är inget jag kommer köpa förrän sommaren, haha eller innan?

Veckans firande - Som ni säkert inte har missat så firade jag och killen ett år i måndags men vi kunde inte fira då jag var påväg till Landskrona. Men vill också passa på att säga tack för alla underbara kommentarer. Bästa!

Veckans jobb - Startade min arbetsvecka redan förra söndagen med att jobba en dag för att sedan starta veckan med att åka till Landskrona för att hämta hem en båt. Vi har inte varit trafik under veckan då båten behövde ha kärlek men nu i eftermiddag går vi i trafik. Så hela veckan har gått åt till att göra varvsarbete vilket innebär att städa hela båten.

Veckans upplevelse - Det är inte första gången men det är ändå lika häftigt, förra gången jag åkte under Öresundsbron var det mörkt och man såg bara hur bron lyste upp. Den här gången fick jag åka under den på dagtid och det är verkligen så mäktigt. Älskar den upplevelsen och är så tacksam att få åka någon annanstans än man brukar.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer