Veckans lista

Veckans lista

Veckans bästa - Alltid när man ska lasta och lossa båten brukar vi ha fullt upp med annat som ska göras men under dem sista dagarna såg vi till att vi kunde få vara med och se hur matroserna jobbar. Första kvällen fick vi vara med och se hur man lastar samt stänger rampen bak på båten, andra kvällen fick vi vara med när man skulle lossa. Och det bästa av allt var att jag fick öppna bogporten och lägga rampen. Det var så häftigt eftersom man ska öppna porten lite innan man kommer fram!!

Veckans beställning - När jobben börjar rulla på så var jag tvungen att unna mig något så jag köpte faktisk en penna till min surfplatta så jag kan äntligen börja måla på riktigt när jag fått pennan. Så taggad på alla olika idéer jag har framför mig just nu.

Veckans mysigaste - Att gå runt i mjukiskläder, samtidigt som jag är så besviken på att det ska blåsa och vara dåligt väder så uppskattar jag att kunna gå runt i mjukiskläder men även få vila ut och kunna ladda om inför nya veckor med arbete.

Veckans energikick - Visa upp mitt projekt som ni fick se i förra inlägget, har verkligen väntat på det så länge.

Veckans serie - Som jag nämnde lite snabbt förra veckan så började jag tillsammans med min lillasyster att se på en ny serie, den är ganska ungdomlig men samtidigt så bra. Serien heter Ginny & Georgia för er som är nyfikna. Har sett alla avsnitt redan och just nu orkar jag inte vänta vad som ska hända här näst, så spännande att jag nästan spricker!

Veckans godaste - En kall och god dryck ifrån Starbucks med smak av hasselnöt.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer