Veckans lista

Veckans lista

Vilken markant ändring det blev här på bloggen och jag har verkligen saknat att kika in här. Har försökt så gott jag kan men mina timmar på dygnet är minimalt. Direkt efter att jag hade publicerat förra inlägget så började jag packa och tvätta, älskar att jag alltid ska börja någon dag innan för i detta fall hade jag gjort rätt. Under tiden som jag lagade mat på onsdag kvällen kom ett sms om att jag blivit bokad för jobb torsdag också, alltså skulle jag jobba tidigare än planerat. Tur att jag hade packat för det var bara att äta mat, duscha och sova för att tidigt ta mig till båten får jobb torsdag-lördag. Så planen var inte att det skulle bli så hastigt stop men jag vet att ni förstår mig och att det är okej. Här kommer veckans lista så ni får en uppdatering!

Veckans besked - Årets höjdpunkt är inställt i år också, jag förstår att pandemin fortfarande existerar men jag hade verkligen ett hopp på att jag i slutet av sommaren skulle få uppleva en underbar helg med kubb. Tyvärr är hela KubbVM inställt och det var samma sak som förra året, så tråkigt då det är det bästa med hela året!

Veckans vill ha - Besked om hur sommaren blir ombord, många har fått sitt erbjudande för sommaren med jobb och jag sitter på nålar och inväntar mitt besked förhoppningsvis kommer det på måndag, hoppas!

Veckans sämsta - Problemet löste sig men jag avskyr när man bokar en tvättid för att man verkligen MÅSTE tvätta och så finns det folk som inte kan ha koll på sin tvättad och "råkar" sno min tvättid. Lämnade en arg lapp för det är inte första gången!

Veckans jobb - Tre dagar jobb var faktiskt en bra start för min kropp har verkligen inte varit i topp. Första dagen hade jag hand om disken ombord och dem andra två dagarna befann jag mig i Skeppsrestaurangen, tre bra dagar faktiskt.

Veckans bästa - Startade veckan med att umgås med min pappa, lillasyster och killen.

Veckans godaste - Shit vad gott det var med keso och avocado, hade nästan glömt att det existerade!

Veckans sämsta - Brist på sömn och det blev inte bättre när man fick split under dagarna som man jobbade, att sova två timmar är inte stabilt för det tar ett tag att varva ner innan man faktiskt kan sova så även fast man har sex timmar att sova blir det bara två.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer