Veckans lista

Veckans lista

Vilken markant ändring det blev här på bloggen och jag har verkligen saknat att kika in här. Har försökt så gott jag kan men mina timmar på dygnet är minimalt. Direkt efter att jag hade publicerat förra inlägget så började jag packa och tvätta, älskar att jag alltid ska börja någon dag innan för i detta fall hade jag gjort rätt. Under tiden som jag lagade mat på onsdag kvällen kom ett sms om att jag blivit bokad för jobb torsdag också, alltså skulle jag jobba tidigare än planerat. Tur att jag hade packat för det var bara att äta mat, duscha och sova för att tidigt ta mig till båten får jobb torsdag-lördag. Så planen var inte att det skulle bli så hastigt stop men jag vet att ni förstår mig och att det är okej. Här kommer veckans lista så ni får en uppdatering!

Veckans besked - Årets höjdpunkt är inställt i år också, jag förstår att pandemin fortfarande existerar men jag hade verkligen ett hopp på att jag i slutet av sommaren skulle få uppleva en underbar helg med kubb. Tyvärr är hela KubbVM inställt och det var samma sak som förra året, så tråkigt då det är det bästa med hela året!

Veckans vill ha - Besked om hur sommaren blir ombord, många har fått sitt erbjudande för sommaren med jobb och jag sitter på nålar och inväntar mitt besked förhoppningsvis kommer det på måndag, hoppas!

Veckans sämsta - Problemet löste sig men jag avskyr när man bokar en tvättid för att man verkligen MÅSTE tvätta och så finns det folk som inte kan ha koll på sin tvättad och "råkar" sno min tvättid. Lämnade en arg lapp för det är inte första gången!

Veckans jobb - Tre dagar jobb var faktiskt en bra start för min kropp har verkligen inte varit i topp. Första dagen hade jag hand om disken ombord och dem andra två dagarna befann jag mig i Skeppsrestaurangen, tre bra dagar faktiskt.

Veckans bästa - Startade veckan med att umgås med min pappa, lillasyster och killen.

Veckans godaste - Shit vad gott det var med keso och avocado, hade nästan glömt att det existerade!

Veckans sämsta - Brist på sömn och det blev inte bättre när man fick split under dagarna som man jobbade, att sova två timmar är inte stabilt för det tar ett tag att varva ner innan man faktiskt kan sova så även fast man har sex timmar att sova blir det bara två.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,

Så kul att du fick jobba tidigare än väntat! 🌟 Jobbigt med sömnen bara, de påverkar en verkligen så mycket!❤️ Så gott med keso och avokado! Hoppas du får en fin Tisdag fina du! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
carroat
carroat,

Hoppas du har en fin start på veckan vännen! ❤️

nouw.com/carroat
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, det har hänt mig med att folk tagit min tvättid! Så himla segt, hur svårt är det att kolla en gång extra? Hoppas du fick ett bra besked inför sommaren på jobbet! <3

nouw.com/aliceemericsson
T',

Har haft tankar på att jobba på båt, men känns så himla stressigt och jag tål inte stress. Men verkar så kul!

devote.se/babustyle
Enna,

Oh avokado och keso är ju så gott 😊

sayyeastofashion.blogg.se
corneliaeri
corneliaeri,

Hoppas du får besked snart, förstår att det är stressande att inte veta! Håller tummarna att det kommer snart. 😊

nouw.com/corneliaeri
Hilma
Hilma,

Hoppas du får besked från jobbet snart! <3 kram!

nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Älskar att läsa dessa listor du gör <3 Håller tummarna på att beskedet inför sommaren kommer snart!

nouw.com/louiseedling
Jeanettekoplik
Jeanettekoplik,

Roligt att läsa om din vecka 😊 hoppas du får beskedet om jobbet snart!

nouw.com/jeanettekoplik
fiaberggren
fiaberggren,

Älskar keso och avokado i kombination till varandra. Har helt glömt bort den kombon dock! Dags att ta och testa det igen <3 Hoppas du får besked om sommaren snart. Det är ju väldigt skönt att kunna planera sin sommar och eventuell semester eller ledighet!

nouw.com/fiaberggren