Veckans lista

Veckans lista

Det blir en ganska kort lista då jag verkligen inte kan komma på att jag gjort något speciellt än det vanliga, men här kommer veckans lista som varje söndag!

Veckans bästa - Killen är hemma och jag slipper vara själv i den här tråkiga pandemin.

Veckans aktivitet - Varje år vid den här tiden brukar jag gå en kurs som är kopplad till jobbet, det är så skönt att bara få göra något som är kopplat med jobbet då det snart gått tre månader av att bara vara hemma. Kursen handlar om säkerhet och det är oerhört viktigt för oss, trots att det inte var överdrivet länge sedan jag jobbade eller gick någon liknande kurs så är det skönt med en kort refrech för minnet är inte alltid på topp. Vi hade inte det bästa vädret när vi skulle gå igenom brand med Pelle under eftermiddagen, det var verkligen snöstorm men vi gjorde det som behövdes innan vi avslutade dagen med mycket skratt!

Veckans uppdatering - Har faktiskt hunnit ladda upp bilder på min Instagram mer än vanligt och några flera bilder kommer det bli. Tror jag laddade upp kanske tre bilder förra året så det var på tiden att verkligen uppdatera mitt flöde.

Veckans dryck - Kaffe, Nocco, kaffe, kaffe.

Veckans sämsta - Veckan har gått så fort att jag knappt vet vad eller om jag gjort något på dagarna.

Veckans bakning - Fotograferade verkligen inget av det jag bakade men jag startade veckan med att baka massor med saker som chokladbollar, sockerkaka, kladdkaka och kärleksmums. Besviken på att kärleksmumsen inte blev lika bra som allt annat men det gick att äta så det var huvudsaken och uppskattades av killen trots misslyckandet!

Veckans samtal - Blev så glad när jag fick ett samtal ifrån en kollega jag inte träffat på snart sju månader, har tidigare berättat om en kollega som alltid ska ge mig presenter och det var hon som ringde mig. Älskade Nappa ville bara kolla av läget och säga att hon saknar mig. Åhhhh!! Vill bara börja jobba och träffa henne för hon är en energiboost.

Veckans kaos - Mitt bokslut, det är inte lätt att förstå sig på allt inom ett företag. Har försökt lärt mig att göra bokslut på egen hand men det slöt med att jag ringde min vän som faktiskt har talang att förstå sig på sånt. Jag var inte helt ute och cyklade utan använder ett dåligt program så jag ska lyssna på henne och införskaffa mig ett bättre program.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,

Vad roligt att du ska gå på en kurs och att du har haft kontakt med en kollega. Kramis <3

starbys.se
carroat
carroat,

Mysigt att din kille varit hemma och härlig att baka massor! 🥰

nouw.com/carroat
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Skönt att ha killen hemma 🥰❤️

nouw.com/emelieanderssoon
dianasdrömmar,

Bokslut är inge kul kram

dianasdrömmar.se/
emmapetersson
emmapetersson,

Roligt med en kurs, så att det blir lite variation i vardagen nu!

nouw.com/emmapetersson
kaiaheltne
kaiaheltne,

Så kjekt innlegg!

nouw.com/kaiaheltne
Ida,

Härligt att din pojkvän har varit hemma! Skönt med en kurs för omställningens skull också, tråkigt att vädret inte var på er sida dock. Bokslut är ju inget roligt heller hehe, mamma brukade alltid hjälpa morfar med deras företag och fixa bokföringen och grejer och kom ihåg att jag ibland satt med när jag var mindre men det var ju dötråkigt haha :')

idanilssonphoto.se
Dreamandcreativity
MissMinnea
MissMinnea,

Kul med kurs och skönt att ha killen hemma igen 😊 Ha en fin dag <3

nouw.com/missminnea
fiaberggren
fiaberggren,

Alltid ett roligt inlägg! Tycker veckorna går snabbare och snabbare. Har knappt koll på dagar längre. Känns som att allt flyter ihop!

nouw.com/fiaberggren