Veckans lista

Veckans lista

Veckans mående - Inte bra, usch vad jag ogillar mitt mående. Det är ganska varierande från minut till minut och det har varit så flera gånger den senaste månaden och kan typ inte göra något åt det. Mina tankar går på högvarv, jag klarar knappt av dem länge. Försökt göra allt för att borsta av mig allt men det går inte. Så har accepterat mitt måendet för tillfället.

Veckans besvikelse - För mindre än ett år sedan målade dem om mitt vardagsrum. Väggarna blev vita och underbara men redan nu har det blivit en spricka ifrån tak till golv. Det är så störande eftersom som jag ser den hela tiden för att den sitter vid min tv. Tydligen så händer sånt om man inte gör det klokt samt att väggarna kan flyttas, sprickan går precis där det är betongvägg och gipsvägg. Är bara besviken att det inte fick vara fint i ett år och varför gör dem det inte klokt?

Veckans dryck - Kaffe, kaffe, kaffe. Har dock inte druckit kallt kaffe som jag varit sugen på.

Veckans energikick - Alla som besöker min blogg, är så tacksam för alla fina kommentarer och att ni verkligen ser att jag lägger mängder med timmar på att skapa något bra. Energikicken blir större när jag ser att ni skapar inlägg som jag tipsat om samtidigt som ni nämner mig. Den här veckan gjorde @elinfrost ett där hon berättade om saker hon inte kan leva utan och @evelinajosefines ett inlägg om saker hon gärna vill köpa nu, så kul att få läsa era underbara inlägg. @sofilagerback skapade även ett inlägg där jag fick upp en notis att hon nämnt mig, hon hon tipsade/hyllade andra bloggar och en av dem var jag. Alltså detta gör verkligen så mycket. Blir så lycklig och tacksam. Tack, tack, tack ALLA!

Veckans händelse - Under helgen var jag barnvakt, väldigt mysigt och dem gjorde även att jag råkade bli besatt av ett nytt spel på telefonen. Haha. Så kul att kunna hjälpa min syster när hon och hennes sambo behöver lite egentid.

Veckans projekt - Veckan startade på topp med att följa med Johanna på ett jobb där hon skulle styla en lägenhet som sedan ska ut på marknaden för säljning. Passade även på att hjälpa henne genom att vara ett bollplank samtidigt som jag passade på att fylla på mitt portfolio med egna bilder. I inlägget ser man några hintar men är bara mobilbilder.

Veckans bästa - Om ni bara visste hur underbart det var när jag kollade på min mobilskärm och fick veta att jag blivit bokad för jobb. Först har jag en kurs i kommande veckan men sedan ska jag äntligen få jobba över påsk. Även fast det är en vecka och det sker inte förrän om tre veckor är jag så glad av att slippa vara hemma och få pengar!!

Veckans mail - Alltid lika härligt när skattebeskedet kommer men som vanligt kommer jag inte få det förrän till midsommar då jag äger företag. Men det är alltid skönt att få veta att man slipper betala tillbaka något och går plus.

Veckans fundering - Som vanligt handlar det om pandemin. Jag vet att alla är trött på den men det blir inte bättre att åka skidor och jag blir så besviken för här sitter många hemma och "beter" sig men pga att många åker skidor kommer vi får vara hemma längre. Kan vi inte bara hålla ut lite till? Och inte nog med det så ska man hålla en demonstration i Stockholm där flera hundra samlas. Kul då får jag sitta hemma och må skit mer, tack för den. Blir så trött, det bästa kanske är att stänga ner så alla förstår?


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer