Veckans lista

Veckans lista

Veckans sämsta - Tre timmars sömn, fullspäckad dag och pricket över i:et blev huvudvärk.

Veckans present - Minns ni för två veckor sedan när jag berättade att min handkräm med doften mango hade tagit slut och att jag skulle vilja ha en ny? Johanna hade en exakt likadan handkräm som hon inte använder och som jag fick. Hur fint?!

Veckans fotografering - Kan inte minnas sist jag fotograferade en människa klokt, det var länge sedan och i veckan fick jag äntligen göra en fotografering. I vanliga fall brukar jag inte fotografera barn då det inte är min starka sida, men jag hjälpte en gammal vän att fotografera hennes tvillingar som blev ett år under helgen. Så kul och nyttigt att fotografera barn!

Veckans mysigast - Njuta av en solnedgång tillsammans med killen, så mysigt!

Veckans tacksamhet - Alla underbara kommentarer, speciellt på inlägget som handlar om mina illustrationer och när jag delar med mig av 40 ämnen att blogga om. Helt lycklig när ni inser att jag verkligen lägger ner tid, kärlek och energi på mina inlägg!

Veckans klantigaste - Haha, har egentligen ingen ursäkt hur det kommer sig att jag gjorde det valet som jag gjorde. Hade inte bråttom, hade gott om tid men tänkte att jag kunde ta en genväg men skulle aldrig gjort det. Det såg inte så kladdigt ut men lagom när jag valde att passera över något som ska bli en gräsmatta så sjönk båda fötterna ner under leran och som ni ser var inte mina skor så fina direkt efter jag tagit mig upp ur leran. Det var så djupt och ångrar valet extremt mycket!

Veckans misslyckande - Killen bad mig bestämma något som jag varit sugen på länge att äta till middag och självklart hade jag en tanke. Tunnbrödsrulle med varmkorv, det går väldigt snabbt att göra och passade oss bra. Men usch vad besviken jag blev, kommer knappt ihåg vilken varmkorv man ska köpa för bästa resultat. Inte var det ifrån Scan, usch vad äckligt det smakade. Kunde inte ens äta då det var så äckligt, det var ett stort misslyckande och besvikelse.

Veckans godaste - Edamamebörnor med chili och flingsalt!

Veckans vill ha - Brukar inte ofta hitta fint påskpynt men i år har det levererat och nu vill jag köpa allt jag hittar!

Veckans aktivitet - Träffade Johanna för att planera inför lite olika fotograferingar och wow vilka planer vi har. Vi behöver vara spricka datum för alla uppdrag som ska genomföras. Hängde även ute i hennes butik en hel dag vilket var riktigt mysigt och det slöt med att vi pratade mer än vad vi gjorde projekt. Haha, blir så när man inte ses så ofta.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),

Men nej så kul med barnfotograferingen, setupen ser ju ut att vara så himla fin! 😃

swedishpassport.com
Linnéa,

Men åh, vad jag älskar dessa listor ⭐️.

Ja men Vi har verkligen riktigt vårväder här på västkusten, hoppas det håller i sig ❤️

nouw.com/linnealiebig
fiaberggren
fiaberggren,

Alltid lika roligt med dina sådana här inlägg! Måste testa edamamebönor med chili! Har bara ätit det med salt innan. Men åh, vill också påskpynta. Köpte massa förra året på nätet, men allt blev försenat på grund av pandemin så nu har jag i alla fall massvis med pynt 😅😍

nouw.com/fiaberggren
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken vecka ändå! Och vad kul med fotograferingarna! Hur har ni ställt ballongerna sådär?😍 letar all inspo just nu hehe. Kram❤

nouw.com/emmeliesehlin
beattriicee
beattriicee,

Så mysig vecka om man bortser ifrån det mindre bra! 🥰 Hon hade köpt ett ballongställ där man kunde ställa ner ballongerna med pinnar i stället. Vet inte exakt vart hon köpt sin men hittade liknande på Partykungen. Så kolla där och sök bara på ballongställ ❤️ Förstår att du letar inspo för fullt!

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,

Mysig vecka du verkar haft överlag! Solnedgångar är ju <3

nouw.com/isabylund
agnesmathilda
agnesmathilda,

Blir alltid så himla inspirerad av dina inlägg, du är så fantastisk ❤️ Så spännande att fotografera barn och få öva på det, och vad fint att du fick en handkräm så du slapp köpa en ny ❤️ Stor kram, hoppas du får sova bättre i natt!

nouw.com/agnesmathilda
carroat
carroat,

Vad kul med barnfotografering och så mysigt med solnedgång och jag håller med dig att det finns så mycket fint påskpynt just nu! ❤️

nouw.com/carroat
hilmak
hilmak,

Åh vad roligt att planera massa fotograferingar!! 😍

nouw.com/hilmak
MissMinnea
MissMinnea,

Låter som en händelserik och härlig vecka 😃 ett tips på god korv är sorunda korv, hög kötthalt och god kryddning 😉 ha en fin dag <3

nouw.com/missminnea
Ida,

Så härliga bilder, ser ut som att Johanna har mycket fint i butiken, som vanligt!! :') Åh så roligt att fota barn också! Har aldrig fotat barn på "riktigt" (mer än mina kusiner när de var små typ haha) men kan tro att det är lärofyllt, inte helt lätt att motivera ett barn alltid hehe 😉

idanilssonphoto.se