Veckans lista

Veckans lista

Veckans godaste - Frukosten som jag ätit varje morgon, så gott med steka äpplen och vaniljdryck till gröten, mums!

Veckans fundering - Jag vill släktforska, det är veckans stora fundering. Tänk att skapa ett släktträd där man får en översikt på hela släkten. Har inte superbra koll på min släkt och därför kommer jag behöva hjälp men den stora frågan är vart man kan få hjälp ifrån eller hur jag ska hitta vem som tillhör släkten? Tar gärna emot tips om ni har!

Veckans bästa inlägg - Inlägget när jag berättar om min nya tillskott i hudvårdsrutinen, det var svårt att inte kunna berätta att jag hade köpt en LumiSpa men nu efter två månader med olika test och provningar kunde jag äntligen göra en ärlig recession!

Veckans mysigaste - Trots att kameran dog halvvägs så var promenaden i snön det mysigaste under veckan!

Veckans paket - En underbar present till killen som han ska få på alla hjärtans dag, alltså jag vet inte hur jag ska hålla mig för jag vill bara visa upp den. Jag jobbar stenhårt på att hålla kvar lugnet och inte berätta något när vi pratar i telefon. Han jobbar nästa vecka också men sedan när han slutar är det fortfarande 5 dagar kvar till alla hjärtans dag?? Låt dagarna gå fort!

Veckans rutin - Varje morgon den här veckan har jag gått upp innan klockan hinner slå 07 och då snackar vi även helgerna. Älskar att gå upp tidigt trots att jag inte har något planerat, bara känslan av att jag kan sitta i soffan och äta frukost i lugn och ro utan att klockan hinner bli lunch. Är ingen morgonmänniska så det har varit kämpigt men skönt!

Veckans tråkigaste - Sitta hemma hela dagarna, älskar att vara hemma på jag har projekt igång men man börjar bli lite rastlös. Skulle vilja jobba men det behövs inga extra folk just nu och man ska undvika att träffa för mycket folk vilket jag verkligen gör och då blir man rastlös och uttråkad av att bara ha sig själv som sällskap. Snart en vecka tills killen kommer hem.

Veckans mående - Känns som det går i perioder och den här veckan har den kanske varit bra varannan timme och dåligt den andra timmen. När jag är hemma själv övertänker jag extremt mycket och det gör att mycket kan bli jobbigare än vad det är, har inte bestämt mig om jag ska vara öppen om situationen eller om jag ska hålla det för mig själv men måendet har varit varierande.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,

Att gå upp tidigt är underbart, så himla skönt när man får in det som rutin <3

nouw.com/linndossing
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så bra lista💕Håller med älskar att få upp tidigt

nouw.com/louiseedling
MissMinnea
MissMinnea,

Härlig lista, men jobbigt att du övertänker, så gör jag ofta och det blir oftast inte så bra 😟 massa kramar till <3

nouw.com/missminnea
Linnéa,

Men tack, blev själv helt såld på snäckskålarna Såå dom fick åka med hem ⭐️

HOppas du får en fin veckostart 😍

nouw.com/linnealiebig
petra,

känner igen mig i detta övertänkande så jobbigt , kramar

mammansprinsessor.blogg.se
Enna,

Vad härligt! Hoppas du får en härlig vecka 😊

sayyeastofashion.blogg.se
santonia
santonia,

Nej men såå gott med stekta äpplen till!

nouw.com/santonia
ebbabrage
ebbabrage,

Älskar dessa inlägg! Och nu blev jag också sjukt sugen på att släktforska. Vore så kul att höra om du gör det och hur du gjorde för att hitta dina släktingar 🥰

nouw.com/ebbabrage
Ellen,

Vilken mysig lista! Den kanske jag lånar framöver. Vill också släktforska för övrigt, har varit sugen på det i flera år. Så spännande!

ellengrantz.se/
Sara,

Men åh, vad är det du köpt till killen i Alla hjärtans dag present?!<3<3

www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Kan inte skriva det här i min blogg 🙈
nouw.com/beattriicee