VECKANS LISTA - V.51

Blogglistor

VECKANS BÄSTA - Musikhjälpen. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här veckan som varit, vi har samarbetat och hjälpt andra tillsammans vilket är otroligt fint. Samtidigt som det är fint så finns det även stunder då man inte kan stoppa tårarna och det är okej eftersom det är ett känsligt ämne. Guld är ni som varit med och skänkt pengar på ett eller annat sätt. Tänk att vi även tog rekordet på hur många som varit med och skänkt pengar samt att vi samlade in över 48 miljoner. Vi är grymma!!

VECKANS STRESS - Julklappar. Om jag bara kunde lära mig att köpa dem i tid, haha. Det här året har nog slagit rekord på stress än tidigare år då det gäller att beställa samtidigt man måste tänka på att paketet ska hinna komma. Brukar alltid springa på stan i sista minuten men eftersom pandemin pågår så ska man undvika vilket jag självklart gör och beställer istället hem allt.

VECKANS SÄMSTA - Att jag inte vet vad jag ska göra nu varje lördag när Så Mycket Bättre är över. Säsongen i år har varit grym och jag längtar redan till nästa säsong med bra låtar och artister. Finns många bra låtar i år men mina två favoriter är Newkid och Benjamin!

VECKANS ERFARENHET - Egentligen har det är med förra veckan att göra men eftersom det inte blev en veckans lista så snor jag med den till den här veckan. Som ni vet jobbade jag förra veckan, kom hem sent på måndag natten (den här veckan) och vi hade en sån bra vecka. Jäklar vad kul det är när hela besättningen blir så tajta och att man hinner umgås utanför arbetstiden. Något vi också hann med att göra var att gå under båten, vilket är väldigt häftigt för båten är så stor och mäktig. Wow. Fick även med mig erfarenhet om båten då det är lättare att förstå när man får se alla delar av båten under ifrån. Något jag även också fick erfarenhet av var att förtöja, alltså när man ska ”parkera” båten, haha. Det ser inte enkelt ut och det var väldigt lärorikt att se så man lättare kan förstå.

VECKANS SAKNAD - Thailand. Varje morgon jag vaknar upp kommer jag få tillbakablickar ifrån Thailand eftersom jag var där för ett år sedan. Det här kommer pågå fram till mitten av januari så saknaden kommer finnas med ett bra tag fram över nu!

VECKANS VILL HA - Hittade ett väldigt vackert halsband som jag skulle vilja ha, det är väldigt personligt vilket jag älskar. Men att köpa ett halsband för flera tusen är inte något jag spontant går och gör, haha.

VECKANS FUNDERING - Ska jag göra ett pepparkakshus eller inte? Det som stoppar mig är sockret som man ska använda som lim, känns som jag aldrig kan få ihop huset utan att det går sönder. Men älskar att dekorera huset samt att kunna ha ett hemma. Samtidigt får man mer julkänslor, så borde egentligen bara ta och skapa ett hus.

VECKANS TRÅKIGASTE - Vädret. Vill ha snö, snö och snö. Får faktiskt inte speciellt mycket julkänslor utan snö och jag som även vill ut och fotografera med min nya kamera. Känns inte rättvist att fotografera i det här vädret, vill faktiskt ge kameran mer än så.

VECKANS FILM - The Princess Switch - Switched Again. Den första filmen såg jag för två år sedan och nu kom den en andra film jag var tvungen att se på. Väldigt fin film och vem älskar inte julfilmer?! Finns så många jag vill hinna ses nu under julen!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Josäfin,

nej men VÄÄÄDRET är ju så tråkigt !! fyfan vad man ska dansa snödansen i veckan

jossanamigo.blogg.se
Annie - Stora Små Äventyr,

Kul lista! 😊 Vädret är verkligen inte så roligt nu, vill också ha snö. Häftigt att få gå under båten!

Hoppas du lyckas göra ett pepparkakshus 😊

biglittleadventures.se
Hilma
Hilma,

Åh vad jag önskar mig snö i julklapp haha! <3

nouw.com/hilma
Enna,

Härlig lista! Den filmen är så kul att kolla på ju 😊

sayyeastofashion.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Ja vädret ger verkligen inte julkänslor. I lördags när solen sken kände jag nästan snarare vårkänslor.

nouw.com/jossustravelpics
by_anniess
by_anniess,

Håller med dig! Får inte heller så mycket julkänsla utan snö, känns som oktober typ ,)

Superhärlig bild på granen<3

nouw.com/by_anniess
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härlig lista! 😊 Håller med dej, får inte heller någon julkänsla utan snö och tyvärr kommer vi inte få någon till jul I Göteborg. Ett tips är att köpa bakning glue till pepparkakshuset.

nouw.com/frozenvanilla
jlandgrens
jlandgrens,

Så härlig lista!!

nouw.com/jlandgrens
artibus
artibus,

Åh vad drygt med stress inför julklappar.. ett tips som jag gör är att skriva ner de personer jag ska ge julklappar till och kommer på saker under årets gång. Exempelvis vart min mormor avundsjuk på min riskokare i höstas, perfekt julklapp! Vad roligt med halsbandet om du köpte det. Jag tror ju lite på sånt här, men ett halsband i äkta guld eller silver ska vara skyddande. Ska du exempelvis göra en tuff intervju kan man bära ett halsband med ett smycket för att skydda dig. Har det hänt nått jobbigt under en dag du haft halsbandet ska du ta av dig de när du kommer hem, känna lättnaden och skölja av de i vatten för att skölja bort de negativa❤️

nouw.com/artibus
beattriicee
beattriicee,
Så har jag aldrig tänk om halsband, älskar bara att ha det runt omkring mig men nu när du berättar det såhär blev jag mer fundersam på hur bra det kan stämma in! Köpte dock inte halsbandet då det kostar 3000 men kanske sker i framtiden! ❤️ Tack för dina fina kommentarer!
nouw.com/beattriicee
amaliev
amaliev,

Julegaver blir alltid stress til meg også, selv om jeg sier hvert år at jeg skal være i god tid, det skjer jo bare ikke! 😅 Herlig innlegg!😍

nouw.com/amaliev