VECKANS LISTA - V.47

VECKANS PERSON - Min kollega. Hon skämde bort mig hela sommaren med presenter, godis och produkter för huden. Nu har vi inte jobbat tillsammans på väldigt länge så hon kan inte skämma bort mig men då lyckas hon jobba samma pass som min kille som hon då ger en present till. Trodde inte hon skulle tänka så långt med att skicka presenter via killen. Väldigt fint av henne och jag saknar henne så mycket. Fick tre små flaskor av henne som ni ser på bilden!

VECKANS FIRANDE - Pappas födelsedag firades med blommor, lunch och tårta. Skönt att jag var ledig och kunde fira hans dag för det sker inte så ofta. Några dagar senare fyllde min pojkväns pappa år så det var firande med tårta och kaffe där med!

VECKANS FILM - Veckans film är ”the best of me” som är ifrån 2014 och det är olagligt att göra en sådan gråtfilm samtidigt som den är så fin. Tycker verkligen ni ska se den filmen om ni inte gjort det men tänk på att ni kommer gråta så se den vid ett bra tillfälle.

VECKANS MYSIGASTE - Kanske lite tjatigt men ni får stå ut, veckans mysigaste är att få vara hemma samtidigt som min älskling. Vi har inte träffats på tre veckor och är hemma en vecka tillsammans för att sedan inte träffas på tre veckor igen eftersom vi jobbar om varandra. För mig är detta verkligen en höjdpunkt och jag njuter av varje sekund tillsammans med honom!

VECKANS INKÖP - Vi snackar verkligen om kallare tider nu och vanligtvis brukar jag torka ut min hud för att få den bra men nu när det blir kallare ute måste jag börja återfukta den för att man inte ska bli för torr. Vintern betyder återfuktning och sommaren torka ut huden för mig. Så den här veckan köpte jag två nya produkter ifrån ACO som fungerar fint med mina tidigare produkter.

VECKANS HÄNDELSE - Det har varit alldeles för lugnt den här veckan, har mest vilat för det behövs efter en arbetsvecka. Men jag har även skickat iväg några bilder på redigering hos en person vilket är så roligt. Resultatet kommer när bilderna är färdiga!

VECKANS BÄSTA - Snart är det verkligen december och jag har under veckan äntligen hämtat min julkalender som jag beställt via StyleMood aka min bästavän. Jag är så taggad på att få börja öppna julkalendern som har 24 luckor!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Så fin liste! Og en slik kollega skulle alle ha hatt! <3

nouw.com/amaliev
ebbabrage
ebbabrage,

Men vilken gullig kollega, så snällt! Och tack för filmtipset den ska jag verkligen kolla in! 💕

nouw.com/ebbabrage