VECKANS LISTA - V.38

Veckans lista

Veckans överraskning - Hur är det ens möjligt att jag missat att Disney+ skulle släppas här i Sverige?! Inte hört ett ljud förrän dagen då appen släpptes och wow! Min höst är räddad med bra filmer, älskar appen.

Veckans mysigaste - Visste att jag skulle få jobba tillsammans med min älskling men sängarna är inte speciellt stora för att kunna sova tillsammans men det problemet har varit löst den här veckan. Så att jag fått sova tillsammans med honom varje natt har varit guldvärt och speciellt när vi haft ungefär samma arbetstider!

Veckans film - Konstigt nog har jag inte sett den tidigare men den här veckan passade jag på att se Frost ll som är en underbar film. Olof är en favorit, han är lika konstig som jag själv kan vara ibland.

Veckans arbetsvecka - Älskar att vara ombord på båten igen trots dåligt internet och kontakt med omvärlden men som tur har jag mina favoriter här. Veckan har varit lugnare än hela sommaren men fortfarande många som åker, den här veckan har jag även fått vara i skeppsrestaurangen och inte städet som jag varit i under sommaren. Under morgondagen ligger vi still för att vi ska rusta av båten då den ska tas ur trafik sen är jag ledig. Kort sagt, det har varit en bra arbetsvecka!

Veckans inköp - Min älskade deodorant som räddat mitt liv, ska berätta mer om den någon dag!

Veckans craving - Vit chockad och smoothie, mums så gott!

Veckans sämsta - Att jag slarvar med min morgon/kvällsrutin pga att jag jobbar långa dagar, vill bara sova, sova, sova på med lediga tid. Orken till att ta hand om huden finns inte men det är egentligen när jag är ombord som den är viktigast för luften är så annorlunda.

Veckans förändring - Upplägget på telefonen, ni har väl inte missat den nya uppdateringen? (iOS 14) Det finns många nya funktioner som jag älskar och några funktioner jag inte älska på samma sätt. Kan inte säga speciellt mycket så jag knappt haft den mer än 24 timmar, så vågar inte döma uppdateringen helt ännu. Men så skönt med lite förändring tycker jag personligen!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Är verkligen sugen att testa Disney+! Ändå mysigt? Haha. Inte vågat uppdatera än 🙈 väntar alltid ett tag och ser vad andra tycker först haha. Men skönt med förändring!! ❤️

nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,

Underbart mysigt att se alla Disney filmer till hösten 🤍

nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Älskar Disney+ och jag såg frost 2 igår..älskar Olof 🥰🥰

nouw.com/emelieanderssoon