Vänta, lussebullar i februari månad?!

Om ni inte redan visste att jag var knäpp så vet ni det nu. Vem bakar lussebullar i februari månad? Jo jag gör det. Det är faktiskt inte första gången den här månaden som jag bakade lussebullar utan andra gången, nu är min frys påfylld mad nästan 100 goda och saftiga lussebullar för resten av det här året. Mhhmmmm!!

Eftersom jag inte firade julen i Sverige så hade jag planerat att jag skulle baka när jag kom hem igen. Lussebullar är det bästa som finns. Man skulle kunna tro att det är konstigt att stå och baka lussebullar i februari månad, men det är faktiskt inte så konstigt. Samtidigt som jag stod och bakade mina lussebullar så började det snöa, perfekt känsla!

Trodde jag var helt själv med att baka lussebullar vid den här tiden på året men det var jag inte. Och jag är långt ifrån att vara ensam om att vilja ha sin frys full med lussebullar för hela året. Förutom att baka goda lussebullar har jag även hunnit med att baka en kladdkaka. Jobbar stenhårt på ett av mina mål som jag har inför året!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar