VÄLJ RÄTT ELBOLAG FÖR DIG OCH PLÅNBOKEN

Det här kan inte komma som en nyhet för er att jag en person som övertänker allt, verkligen allt. Jag tänker ofta det värsta och alltid flera månader framåt men det kanske inte är så dumt av mig att göra det. Ibland lönar det sig att övertänka. Att ligga ett steg före hela tiden kan vara en fördel för mig, snart kommer kallare väder och elen blir extremt viktigt under vinterhalvåret då man behöver mer el än vanligt. Ett ämne jag ofta tänker på är alla mina skolår, vad lärde jag mig och vad tog jag med mig? Helt ärligt så lärde jag mig inte mycket som faktiskt fastnade eller var tillräckligt intressant för mig. Det kan inte bara vara jag som tycker att det är konstigt att man inte fick lära sig saker som räkningar, avtal, elbolag, osv. Eftersom kunskapen om vuxenlivet inte förekom i skolan speciellt mycket vill jag understryka hur viktigt det är att ha ett bra elbolag!

Alla vuxenpoäng du samlat på dig har du fått lära dig via internet, dina föräldrar, en vän eller liknande då skolan inte gav ut den kunskapen eller har jag fel? När jag flyttade hemifrån var jag helt säker på att elen alltid ingick i hyran eller att man aldrig behövde kontakta något elbolag där man skulle signa upp sig så man kunde få frysen och kylen att fungera. Trodde det funkade automatiskt innan jag insåg att elen är av knäppt utan elbolag. I dagsläget har jag verkligen förstått värdet av att ha ett bra elbolag/låga kostnader.

Man kan inte ändra kostnaden på hyran men på elräkningen kan man ändra kostnaden. Göta Energi är ett elbolag som levererar bra priser, avtal och man får även en välkomstpresent när man väljer elbolaget. Att välja ett bra, smidigt och billigt elbolag gör det så lättare att kunna använda mängder med el hemma utan höga och oväntade kostnader. Teckna elavtal student redan idag och få en underbar välkomstpresent som hjälper dig ekonomiskt. Ett bra elbolag räddar dig vardag!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar