Vad har hänt sen sist?

Dagar & vardagen

Babes! Det var väldigt länge sedan ni fick en uppdatering i min vardag, samtidigt som jag bara jobbat mer än hälften av tiden så har det samtidigt hänt massor med saker under veckorna så en lite uppdatering på vad som har hänt ska ni få. Let’s go!

Ätit min första glass på glassmagasinet och det blev självklart super saltlakris som är min favorit!

Träffat både Alma och Jessica som jag inte sett på 2-3 år. Helt galet vad tiden försvinner, det var verkligen så mysigt att få kramas och även kunna uppdatera varandra om vad som hänt under åren medan vi bakade bullar. Har saknat dessa tjejer så mycket och det var en perfekt energikick, har saknat den kicken sedan pandemin startade!

Firat min älskade bror som fyllde 30 år med bubbelplats och postit-lappar.

Som ni vet har jag två kollegor som älskar att köpa presenter och en av kollegorna är expert på att köpa men vägrar att ta emot presenter. Nu är vi på olika fartyg så det blir svårt att ge saker men istället har jag fått en ny kollega som börjar köpa presenter istället, så fint och jag älskar när man verkligen träffar omtänksamma men även underbara personer ombord på jobbet!

Ett väldigt roligt jobb är avklarat och fakturan är iväg skickad så jag längtar bara tills jag kan berätta vad det är för jobb jag gjort!!

Jobb, jobb, jobb. Vissa dagar är tuffa och vissa dagar är mindre tuffa men jobba det gör jag för fullt. Känns bara som att jag jobbar och aldrig är ledig men det är jag faktiskt. Dagarna som jag är lediga försvinner snabbare än planerat då jag måste vila.

Köpt en ny telefon men knappt utforskat den. Tror jag tagit två ”normala” bilder med telefonen, har över 100 bilder redan på en vecka men det är enbart bilder som har med jobbet att göra. Inte super roliga bilder att se när jag tagit kort på hur mycket som finns på lagret och vad som ska beställas. Måste försöka utforska både kameran på telefonen men även hela telefonen i helhet.

Blivit solbränd utan att jag fattade varför tills jag insåg problemet. Åkte ut till en kollega och spenderade hela dagen i solen, brukar alltid blir brun men inte den här gången? Insåg att det kanske inte var så konstigt då jag inte solade något förra året men wow vilken fin bränna det blev efter, känns underbart att redan vara brun efter några timmar i solen.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Kul med en ny telefon 😍 den glassen såg ju inte helt fel!

nouw.com/emelieanderssoon
linneassofie
linneassofie,

Så så underbart att återförenas med gamla vänner!<3

nouw.com/linneassofie
aliceemericsson
aliceemericsson,

Härliga saker du varit med om! <3

nouw.com/aliceemericsson
Ida,
Åhh så gott med glass och så roligt att träffa gamla vänner, finns knappt något bättre!! Så härligt med ny telefon 😃 kram
idanilssonphoto.se
fantasyfoto
fantasyfoto,

Åh, du har hittat på en hel del roliga saker <3

nouw.com/fantasyfoto
Amanda (Swedish Passport),

Åh så fint att du hunnit hitta på så mycket roligt trots en massa jobb! Måste SNARAST till Glassmagasinet 😃

swedishpassport.com
shazi
shazi,

vilken mysig dag

nouw.com/shazi
Hannativeskog
Hannativeskog,

Men så mysigt och glassen såg så god ut😍

nouw.com/hannativeskog
Lisefoto ,

Det var kul att höra lite från dig igen och den där där, det såg riktigt bra ut! Och grattis med din nya telefon! 😃

lisefoto.no
Hilma
Hilma,

Gud vilka härliga bilder! <3 Kram på dig fina du!

nouw.com/hilma