Uppdatering på en händelserik vecka

Den här veckan har bestått av olika händelser och mindre timmar med sömn än vanligt. Startade veckan med att umgås med min vän Johanna då vi körde en liten roadtrip på norra Gotland, fotografering och det vanliga vi brukar göra, uppdaterat varandra om våran vardag, händelser och annat skoj.


Spenderat många timmar med bilderna från bröllopet som jag fotograferade förra helgen. Här är en av alla bilder från dagen, det är bröllopsparets otroligt söta barn. Älskar verkligen bilden, så härlig att titta på. Blir helt lycklig av bilden och alla andra bilder från bröllopet, åååå vad jag älskar bröllop.


Och under tre dagar har jag fotograferat och träffat otroligt mycket människor. Över 38 länder har varit här på Gotland för ett speciellt event och jag fick äran att följa med på olika event/händelser. Femhundra personer var här på Gotland från olika länder så det finns ganska mycket bilder som ska fixas. Här är ett gäng som hade anmält sig och ville gå en turistrunda i Visby. Har verkligen haft tre härliga dagar även fast jag sovit fåtal timmar.


Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson - Fotografi
Det var inte våran minibuss men det hade vart sjukt kul. Vi hittade bara den när vi var på roadtrip! 😊
beattriicee.blogg.se
Sarah
Sarah,
Va kul me en roadtrip 😊
CheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229