TVÅ MÅNADER KVAR, TIPSA MIG!

Man kan inte påstå att jag har varit på resor utanför Sverige speciellt många gånger. Första gången jag lämnade Sverige var 2012 då jag och min gamla klass åkte till Island. För dig som inte varit där, du måste besöka landet. Sååå vackert! Annars har jag åkt kryssning till Åbo utan att hoppa av båten och även åkt skidor i Norge några timmar. Men snart kommer jag åka iväg på min andra "riktiga" resa om man inte räknar med timmarna i Åbo och Norge. När åker jag och när kommer jag tillbaka? Lämnar Sverige om två månader, den 10 december och är tillbaka den 7 Januari. Kommer missa två av mina favorit högtider, jul och nyår. Känns lite jobbigt att inte kunna befinna sig i Sverige men tror Thailand inte kommer göra mig besviken. Vart i Thailand kommer jag befinna/bo? Hotellet ligger i Kalim och vi kommer mest vara i Patong som ligger i Phuket (Thailand)
Bilderna är ifrån Pinterest Åker jag själv eller kommer jag ha med mig någon? Kommer åka med min pappa, lillasyster och hennes kompis. Några dagar efter kommer min halvsyster och hennes familj ner till samma ställe. Vi kommer bli ett ganska stort gäng i Thailand som kommer vara där samtidigt. Men vi kommer inte göra allt tillsammans varje dag. Kommer bloggen vara uppdaterad när jag är iväg? Absolut, jag kommer blogga. Måste uppdatera och berätta vad som händer under hela månaden. Vad är mina planer för hela månaden? Har faktiskt inte planerat något speciellt mer än att upptäcka landet, fotografera, sola och bada. Tipsa gärna mig! Har du varit i Thailand? Vad tycker du att jag inte får missa i Thailand?
Om du undrar något mer om min resa, kommentera!

Gillar

Kommentarer

Fani
Fani,
Vad kul 😃 Förstår att det känns lite si och så att missa jul och nyår så som man är van vid att fira, men blir ju en ny upplevelse liksom 😊 Du kommer säkert få det skitbra! Personligen aldrig varit i Thailand men skulle absolut kunna tänka mej att åka, verkar så fint där 😊jetbluejet.blogg.se
Beatrice Jakobsson - Fotografi
Det tror jag också, det kommer vara svårt men samtidigt kommer jag får en bra upplevelse! 😊 beattriicee.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229