Tidningen SOLO

tidningen SOLO fick en mascara med på köpet.

Det var ett tag sen jag köpte en tidning, så igår köpte tidningen SOLO. Fick även en mascara, med på köpte. Det var riktigt bra till mig. Så idag har jag läst hela tidningen också, finns mycket bar att läsa där. Fler som köpt tidningen och provat mascaran? Isf, vad tycker ni om den? Om ni inte gillar den varför?

Nu väntar jag in att min pappa ska komma hem, han lär komma hem om en timme. Så ska vi iväg och handla och sen ska vi baka något som är super gott! Ni får veta sen vad det är vi ska baka, MUMS! Mina närmaset vänner lär veta vad det är vi ska baka, för det är min favorit kaka. (och jag pratar alltid om den)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Cajsa,
L I K E S O F I E [foto],
- okej, pratar med min kille <3
likesofiie.blogg.se/
Petra,
L I K E S O F I E [foto],
- ah vi snackar i skype 😊 min kompis prata med han om att han skrivit till andra, hon frågade typ om han gillade mig bara och varför han skrev med dom.. han sa att han bara gillade mig och typ att dom andra var bara bra kompisar, och sen nu är han typ snäll, eller ah.. hahahah innan så var han stram, men inte nu 😊 <3
likesofiie.blogg.se/
Matildis.,
Åh jag älskar SOLO ! fast köper tidningen alldeles för sällan 😋 Var det nåt roligt i det den här gången ? 😊
creativve.blogg.se/
Michelle
,
Hej ja jag har testat mascaran! tyckte den va lite hård i stråna och att den torrfäller men jag kanske bara e fånig eftersom jag jobbar med makeup. hihi!
eekkaa,
Hihi... jag har oxå köpt denna. vad lika vi är.. 😊
eekkaa.blogg.se/
Sara Larsdotter,
sara,
sv; yes, som fan! Funkar inte alls till mina fransar!
saralarsdotter.blogg.se/
elsa&johanna - fotoblogg,
fick en sån där mascara av min kompis idag på skolan för hon tyckte den var så dålig så hon gav bort den! 😊 Men själv vet jag väl inte, har inte riktigt provat den men den verkar väl vara helt okej, fast jag är ingen expert på mascaror och sånt för jag använder inte så mycket mascara ! 😉
photoislife.blogg.se/