Testar linjekonst innan Illustration

Illustration

Under dem två senaste veckorna har jag inte haft släktforskning som en aktivitet utan jag har börjat illustrera men det är så mycket svårare än man tror. Först började jag arbeta på datorn eftersom jag hade ett bra program där och men i samma veva som jag hade börjat testa hade även @emmeliesehlin börjat illustrera. Hon tipsade om en väldigt bra app till surfplattan och helt plötsligt var jag helt besatt för att surfplattan var mer tillgänglig små stunder än att sätta sig vid datorn. Så tacksam för tipset grymma Emmelie och så kul att vi lyckas matcha in samma aktivitet samtidigt!

Började måla frukt och olika glasser men blev inte alls nöjd och insåg att jag behövde backa bandet för att lära känna appen men också inte sätta för höga krav. Istället började jag måla enklare saker som linjer och här kan ni se resultatet. Med tiden (typ förra veckan) började jag även måla svårare saker samt färglägga och skugga motivet men det får ni se i nästa inlägg!

Två enkla målningar med linjer som jag även fyllde i med färg efteråt.Hur snyggt är det inte med enkla linjer som inte sitter ihop helt. Så fint enligt mig!

Provade även att göra det lite mer grafiskt med former vilket jag även gillade!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Du har verkligen en talangen för bilder och konst 😍

nouw.com/jovana
carroat
carroat,

Wow vad duktig du är, så kul att se vad du skapat! ❤️

nouw.com/carroat
Johanna Utterberg,

Men wooow!! Du är ju grym vännen, gud så snyggt (och nej det där är fan inte lätt)!! 😃 <3 Längtar tills vi ses!!

johannautterberg.se
Johannna
Johannna,

Men åh vad snyggt <3

nouw.com/johannna
Jeanettekoplik
Jeanettekoplik,

Så himla fina bilder! Vad duktig du är! 😊 gillade verkligen dom med svart bakgrund, riktigt snygga.

nouw.com/jeanettekoplik
carroat
carroat,

Hihi varmt kaffe är svårt att dricka iallafall då man inte hinner få i sig så mycket innan man måste hjälpa till med barnen! 😉 Hoppas du får en fin tisdag! ❤️

nouw.com/carroat
lifeofkile
lifeofkile,

Gillar verkligen den högst upp till höger💛

nouw.com/lifeofkile
Ida,

Men åhh så himla snyggt!! Älskar också att rita/illustrera och hålla på med ritplattan men blir så frustrerad ibland då jag inte är jäätteduktig haha! Måste öva mer asså men så duktig du är!!<3

idanilssonphoto.se
fiaberggren
fiaberggren,

Älskar linjekonst!! När jag började med illustration så var jag helt besatt av linjekonst. Tycker fortfarande att det alltid blir riktigt snygga konstverk!

nouw.com/fiaberggren
Popprinsessan
Popprinsessan,

Wow, det märks att du har ett grafiskt öga! Gillar verkligen den här typen av "enkel" konst, även om den inte är enkel att framställa!

nouw.com/popprinsessan