TESTAR ATT ILLUSTRERA!

Illustration

Godmorgon! Älskar att ni gillade mitt förra inlägg där jag delade med mig av linjekonst, nu har tiden kommit då jag ska dela med mig av mina illustrationer som jag skapat under dem senaste veckorna. Det här är bara några av olika målningar.

Färglägga är något jag älskar, tror jag har minst fem böcker att välja mellan men att måla från grunden är så svårt och jag har aldrig tyckt om det. Skulle inte påstå att jag är duktig på att måla och nu kanske ni blir förvirrade men helt ärlig så har jag fått gjort om samma moment över hundra gånger vilket gör att jag kan måla men det krävs tid och rätt verktyg för att lyckas.


Försökte verkligen att lägga ner tid på att få skuggningen att se naturlig ut, men det är svårt. När man jobbar med bilder och ska lägga till en skugga i efterhand så kan jag tycka det är minst lika svårt som detta!Här kan man se en enklare målning som inte tog speciellt långtid och en svårare målning där jag verkligen behövde lägga ner med tid på. Men wow så bra det blev med lilla my och snusmumriken!Valde även att måla lite teknik som har ganska enkla linjer, en kamera är självklart med tanke på mitt yrke men sedan fick det även bli ett Playstation 5 för att killen gav det som förslag!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer