Sunday Challenge #21

TEMA | Vår
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling." Bilden är fotad: Måndag 20 April 2015 - 07:35 Inställningar: Bländare - f/2.28| Slutartid - 1/100 | ISO 100
Tanken bakom: Även fast ni har sett ganska många bilder från Kungsträdgården här i bloggen så får ni stå ut med en bild till. Ett svårt tema eftersom jag älskar våren och det finns mycket som jag skulle kunna fotografera som symboliserar våren. Vår för mig är verkligen när dessa blommor kommer fram, tråkigt att dom försvinner så snabbt. Så fort jag får se ett träd full med rosa blommor så har våren börjat på riktigt för mig. Bildbehandling: Beskärt bilden, ljusat upp skuggorna, ändrat kontrasten och fixat mer skärpa i bilden. För att se fler bidrag: Amanda, Annika, Catarina och Maria.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Caroline,
Du är så himla duktig på att fota!!
carolinelundin.se
S A N N A ?,
Så fin bild!!
zinja.se
saga,
Jättevackra bilder! 😃
sagapaulsson.blogg.se
Åh vilken fin bild 😊
feliciao.se/
Sara,
Vilken otroligt fin bild 😊
www.baakochmaat.se
LIENE,
sv: Ja 😃 LOVE GLASSMAGASINET! Underbar bild. Jag dör så vackert. Har inte sett en så vacker på körsbärsblommorna förut faktiskt. Precis i min smak.
liene.blogg.se
Åå tack tjejen! Det värmer verkligen! <3
beattriicee.blogg.se
? n n i k ?,
Så fin bild 😊
blogofphoto.webblogg.se
Emelie Jansson,
Jättefin bild! 😃
fames.se/emeliejansson
Så himla fin bild! 😊
malinthorell.blogg.se