Sudio gör mina dagar enklare!

Sudio är ett företag som säljer snygga, eleganta och prisvärda hörlurar/högtalare. I början av 2021 fick jag chansen att testa deras hörlurar, jag valde hörlurarna som kallas för "Ett" och jag älskar dem. Direkt när hörlurarna kom på posten i början av månaden la jag mina tidigare hörlurar på hylla för att verkligen testa hörlurarna på ett rättvist sätt och wow så undebara!

FYRA BRA SAKER MED ETT

● Aktiv brusreducering

● Olika storlekar på silikonproppar medföljer

Bra batteritid

● Finns i flera olika färger

Av alla fyra bra saker jag nämnt om hörlurarna så är min favorit att det medföljer många olika silikonproppar. Brukar i vanligtvis inte klara av dessa proppar men det är för att mina öron behöver rätt storlek och Sudio har rätt storlek för alla. Använd beattriicee15 som ger dig 15% rabatt på hela sortimentet fram till den 14:e februari och vid varje köp får du en presentpåse. Perfekt present till alla hjärtans dag och väldigt fint att få en presentpåse på köpet!


Snart, snart, snart kommer en av mina favoritdagar, nämligen alla hjärtans dag. Älskar att köpa något extra samtidigt som jag uppvakta min partner med kärlek. Tidigare har jag uppvaktat en vän och det är lika underbart så man behöver absolut inte ha en partner. Den här kampanjen kommer väldigt lägligt, i samband med att många har som mål att träna och lyssna på ljudböcker men också börja parta i telefon då vi fortfarande ska undvika att träffa personer så är det en perfekt present att ge bort!

Visste ni att det är 3 års garanti på produkterna om man registrerar sig på Sudio Sphere. 15% rabatt på hela sortimentet med koden beattriicee15 och få en presentpåse på köpet. Kampanjen gäller fram till 14:e februari.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar