STUDENTEN 2015

Canon EOS 7D + Canon lens EF 50 mm f/1.4 Spenderat min dag tillsammans med två av mina syskon och även med min älskade far. Känns ganska sjukt att det är två år sedan jag själv tog studenten men idag var det 96:orna som fick stå i rampljuset. Förutom att det var fullt med lyckliga studenter över hela Visby så blev allt mycket bättre av det underbara sommarvädret som tittade fram. Bjuder på tre bilder från dagen på några lyckliga studenter.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg,
Asså åh vilka fina och härliga studentflaks-bilder! Lyckan i människorna ser också så himla underbar ut! 😊 Så sjukt vad tiden går fort och vart fan har vi kommit liksom?! ;D
johannautterberg.blogg.se/
Tack så mycket, gillar verkligen ljuset. Eller inte på den sista dock, alldeles för ljus på min skärm iaf, haha! Håller med dig! Ja, vart har vi kommit? Typ ingenstans eller inte jag iaf, du har ju iaf pluggat, haha! 😉 Jag har haft semester!
beattriicee.blogg.se
Varsågod, okej men då tycker jag att du kör M-läget. Men när det gäller vagnen så kanske man måste vara snabb eller gissa sig fram. Det går alltid att göra bilderna mörka/ljusare. Det finns olika fokus punkter? Har du hört talas om det? För man kan ändra fokus punkterna. Om du inte förstår vad jag menar, berätta gärna vilken kamera du har så ska jag försöka hjälpa dig!
beattriicee.blogg.se
Sara,
Vilka fina bilder du tog 😊 Ja tiden går snabbt, själv var det 8 år sedan jag tog studenten :O
www.baakochmaat.se
Tack så mycket! Ja det är ganska sjukt faktiskt att tiden går so fort! 😟
beattriicee.blogg.se
Okej, men det finns olika fokuspunkter. Vet inte hur jag ska förklara, men mitt tips är för att få dom bästa bilderna. Gå ut och fotografera bilar som kör ganska fort om det är studentvagnar du ska fotografera så hinner du träna in dig. Men snabb slutartid är viktigt (för att få med allt på bilderna), prova även sportläget om du har något sånt på kameran! 😊
beattriicee.blogg.se
Celine,
Så himla härliga bilder!
celinelf.blogg.se
sara,
Härliga bilder! 😃
nouw.com/saarah
Oliwia,
sara,
Härliga bilder! 😃
nouw.com/saarah