Stickers for Instagram, tips!

Varje gång en ny idé dyker upp i huvudet så skriver jag antingen ner det i mina anteckningar eller så öppnar jag ett nytt inlägg där jag skriver en snabb rubrik om ämnet eller som i detta fall så laddade jag upp bilder i inlägget och sparade inlägget som utkast. Det här inlägget har funnits i utkast väldigt länge, över ett år och jag var osäker på om jag skulle publicera inlägget ifrån början.

Jag älskar att inspirera och även fast detta inte är en populär trend längre så hoppas jag att någon kommer få nytta av detta inlägg. Brukar själv vara dåliga att använda dessa stickers, inte för att jag vet varför egentligen då jag tycker det är så fint när andra använder med på sin Instagram Story. Har samlat och skrivit upp alla underbara sticker jag hittat och det här är bara en bråkdel av alla. Tänkte dela med mig av några som ligger på min låååååååånga lista trots att trenden inte är stor längre!

HAUTEGLAMDESIGN / POLYPASTEL / MALENAFLORE

RIZZPRINT / VIPAPIER

LOSTLILYART / HYGGE / PIPANDCRICKET

SCRIPTBYNORA / LUXUSTHOMATE 1

Mer än ett år senare är inlägget publicerat och jag hoppas någon uppskattar lite härliga stickers som man enkelt kan använda på sin story på Instagram genom att klicka på GIF och söka efter något av namnen jag delat!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar