sommaren är över och hösten är ingång 

Dagar & vardagen

Samtidigt som jag har saknat att logga in här så har det varit behövligt med en paus. Bloggen började eka i början av maj men några små inlägg har kommit upp under hela sommarperioden. Om några dagar har det gått 16 veckor sedan jag hade fullfokus på bloggen, som ni vet jobbar jag ute på sjön förutom när jag inte pysslar med mitt egna företag. Ute på sjön jobbar man varannan vecka och det är inte 40 timmar jag jobbar utan närmare 85 timmar på en vecka vilket gör att jag är ledig varannan vecka!


Under mina 16 veckor har jag jobbat åtta veckor och varit ledig åtta veckor förutom några strödagar som extra jobb. Har inte haft turen på min sida och under mina lediga veckor har jag varit sjuk i två omgångar så egentligen har jag bara njutit av sommaren sex veckor men då har jag njutit till max. Sommarsäsongen är över och det är betydligt mindre folk som reser men det hindrar inte mig ifrån att jobba. Redan på tisdag kliver jag ombord igen för att faktiskt jobba två veckor i rad istället för en, chansen är ganska stor att bloggen blir ekande men inte helt eftersom jag har några inlägg planerade.


Vet inte om det är intressant för er men om det önskas kan jag göra en summering av sommaren då jag varit helt borta från bloggen. Känner också att jag missat mängder av saker i era liv som jag ska försöka läsa ikapp. Inser att det kanske inte är ett superkul inlägg men då har ni en uppdatering att jag haft en paus jag inte ångrar samt att jag fortsätter kriga på med jobbet samtidigt som jag är taggad för hösten!


Hoppas ni haft en underbar sommar och att ni är lika redo som jag inför hösten!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer