ska min dag sluta som igår?

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Hemma från Gotlands bilskola efter en lektion med riskettan, det var mycket man redan visste, men man fick lära sig lite nytt. Eftersom jag inte sov många timmar inatt så höll jag på att somna på deras lektion. Men jag klarade mig precis och nu när jag kommer hem försöker jag sova, men då är jag inte alls lika trött. Och mitt humör är inte alls bra, tror inte min dag kommer bli bättre. Jag vet inte vad jag ska säga, mår bara dåligt över det och är ledsen. (säger inte vad det handlar om)

Eftersom jag inte kan sova och solen skinner ute och det är riktigt varmt ute så hade jag tänkt göra något. Det blir nog att gå på stan med min bror och hans flickvän och senare åker jag hem med min syster. Får åka hem och träffa pappa innan jag börjar jobba imorgon. Skönt att få komma hem till han, kanske hinner övningsköra med han också.

Hur är det med er idag och har ni fint väder?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Eveline ?,
HEJ ♥
Jag älskar din blogg,grymt mycke! Skulle betyda sååå hiimla mycke om du kika in på min och kanske slängde in en kommentar ♥

PUSS & KRAM
evelinesoderlund.blogg.se/
LINDAVIOLA!,
lovan,
åh fin blogg 😊
lovangustavsson.blogg.se/
Pandatrollet,
riskettan e så dryg 😋
pandatrollet.blogg.se/
therese,
naaj ! de regnar hääär 😟 vill hem t gotland
techi.myshowroom.se
felicia,
amadna,
Hej , du har ju haft lite tävlingar som man kan vinna saker på från olicka sidor. Du blir ju sponsrad, men hur? Frågade du dom om dom ville sponsra dig eller frågade du?
perssonfotar.blogg.se/
amanda,
när jag var på gotland i visby, där alla kedjeaffärer är så tror jag att jag såg dig 😃 det var i torsdags runt 2? 😊 så hade du en fläta och jeans tror jag 😃
liindstrand.blogg.se/
Player X,
Jodå, det var fint väder i typ en timme. Sedan följde flera timmar utav konstant regn typ xD
gamingground.blogg.se/
Player X,
Jag måste också ta tag i körkortet inom kort...värsta är att det kostar så innåt helvete mycket pengar -_-
gamingground.blogg.se/