September is here, i'm happy.


Känns overkligt att det redan är september, det var nyss juni? Samtidigt som jag är lite små chockad är jag förväntasfull inför den här månaden. Redan nästa veckan är det min födelsedag och september är bara början på hela hösten.

Älskar verkligen hösten. Finns många bra anledningar varför. Fotografera höstfärgerna. Höstmodet med alla vecka detaljer. Varma drycker och levande ljus. Mys för hela slanten kan man säga att hösten är för mig. Lite kallt för att vara i min smak egentligen men samtidigt så är det så jäkla mysigt då det kvittar om det är kallt.

September startade med att min lillebror föddes, Miio välkommen till världen. Inte hunnit träffat honom men det får bli när jag är hemma från Stockholm. Helgen är bokad och klar. Kommer spendera min helg i Stockholm tillsammans med min pojkvän och några vänner. Övertaggad och skulle vilja åka nu, men måste tyvärr vänta.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Tessie,
Sv; åhh, då tror jag inte jag behöver fråga om din helg varit bra då? 😊 Min älskade kom i onsdags och jag kysste honom hej då för någon timme sedan vid tåget.. saknar honom redan!.. <3
ragdollie.blogg.se
amanda,
sv: vart på söder var du? 😃
liindstrand.blogg.se
Elin,
haft en bra helg?
elinkristensson.blogg.se
Victoria,
Tack så mycket 😊 Så mysig att få ett syskon. Har själv 2 sladdsyskon som nu är 4 & 11år 😋 Älskar också hösten av samma anledning.
impalaa.blogg.se
LINNEA,
Men lägg av va gottttt
linnea.vionno.se
MADDISENJ.SE,
Gud så goda de där såg ut då 😉
maddisenj.se
Sessie?????????,
Hoppas du fick en fin helg med din pojkvän:)
sessie.se
Victoria Nielsen
,
Gud så fin blogg du har! Lust med ett bloglovinbyte? 😊
Elin,
Ser helt underbart ut. Munkar är livet!
elinshealth.blogg.se
Amanda?,
Så gott med donuts, de med knäckkulor är ju godast 😃
amandaforsman.blo.gg