Sammanfattning av Mallorcaresan/praktiken

Resor & Äventyr

Vet inte riktigt vart jag ska börja när det gäller sammanfattningen av hela Mallorca resan. Men lite kort om varför jag åkte iväg med skolan. Ettorna fick förfrågan att åka till Mallorca för att göra praktik i två veckor och vår klass skulle få förfrågan om någon inte ville/kunde följa med. Eftersom vi hade praktik planerat just då när resan var planerad så funkade det lika bra att ha praktik utomlands i två veckor. När förfrågan kom så tackade jag ja med en gång, hade inte skaffat praktikplats så det var inget jag behövde anpassa mig till där och då. Fick anpassa praktikplatsen efter resan istället. Så vi fick chansen att avbryta våran praktik i Sverige för att åka med ettorna till Mallorca och ha praktik. Vi blev fem stycken från min klass som valde att följa med och nästan alla ifrån ettan som åkte med på resan!

Huset ligger mitt på berget och utsikten är helt magiskt från Cas Bernats

Brukar alltid vilja packa, fixa och vara redo ett tag innan avresa men det var så stressigt innan hela resan då jag var på ön två helger i rad och hade inte packat något två dagar innan avresa. Eftersom flyget avgick tidigt på söndag morgon så fick jag dygna då tågen/bussarna inte går så tidigt pga att jag bor långt bort. 40 timmar utan att sova blev det totalt och jag somnade verkligen gott första natten. Så starten på hela resan med att dygna var kanske inte stabilt men det funkade.


Vi landade i Palma under förmiddagen för att sedan ta oss vidare till Sóller/Casbernats. Cas Bernats är ett hus som är helt magiskt där vi befann oss i tre dagar. I tre dagar hade vi även en dotter och en mamma som skapade magiskt frukost, lunch och middagar till oss. Dottern äger företaget Grounded Living.


Hur magiskt ser inte den här frukosten ut, gjord av bästa Grounded Living

Vi gjorde några projekt där och efter tre dagar tog vi oss vidare till Cala Figuera där vi bodde på ett hotell resten av resan. Det var en mindre stad men den var ganska charmig fast den hade sina brister. Finns många historier jag vill berätta för er men då kommer ni aldrig orka läsa hela inlägget. I Cala Figura blev det både handledning, urval, föreläsningar, location scoutning och förberedelser samt fotograferingar. Helgen blev det självklart häng på stranden och njuta av värmen!


Andra veckan blev lite mer hetsig, då det var flera olika fotograferingar som skulle ske och att bara ta sig till alla ställen tog ett par timmar för våran grupp. Vi besökte Alcudia Beach två dagar i rad för att göra två olika projekt. Ett projekt med Apollo och ett med Jeanerica. Vi gjorde även andra projekt den veckan samtidigt som vi skulle försöka göra urval och påbörja bild behandla alla bilder som vi fotograferade.

Mina två fantastiska tjejer Moa Andreasson & Sofia Sörlin

Så för er som trodde det var en semester i Mallorca, nej nej nej. Vi hade fullt upp varje dag och jag åkte även galet mycket bil för att komma till att locationer, följa med att hämta modeller och MUA vid flygplatsen. Men vi hade självklart några kvällar då vi kunde umgås och helgen som var helt ledig men vissa kvällar var enbart jobb på schemat. Lagom när vi kom hem hade vi 15 olika deadlines som skulle levereras till olika kunder, personer och självklart skolan skulle ha bilderna från resan. Att avklara alla olika deadlines var extremt jobbigt samtidigt som jag hade provdagar på skolan, möte och min vanliga praktik i Stockholm.

Under dessa två veckor åkte nästan runt hela Mallorca och det var ganska magiskt. För om man börjar jämföra Mallorca och Gotland så finns det vissa likheter. En liten ö med mängder av lamm som går omkring, Mallorca har en mur som skulle kunna vara ringmuren på Gotland. Tystnaden, lugnet och storleken på alla områden var som en kopia också. Började verkligen trivas där när jag såg alla dessa likheter, Mallorca är verkligen ett grymt resmål.

Under två veckor i Mallorca gjordes det material till många olika företag och resultatet kommer självklart komma ut på bloggen. Mon-Sun, Charlottes Place, Granit, Casbernats, Grounding Living, Jeanerica, skolans sociala medier, Apollo, Carmen Duran, MUA, & Urbanize Shoes.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Louise,
Underbart att ha praktiken där! 😃
louiseelinore.com
Hilma Eklund,
Åååh vad vackra bilder! 😃 Vad kul att få ta del av detta! Kram fina du <3
www.nouw.com/hilma
NICOLE,
Men åh vilken rolig resa 😊 så bra av dig att tacka ja
nouw.com/nwistrand
Verkligen!
beattriicee.se
Ah, verkligen!!
beattriicee.se
Tack! ❤️
beattriicee.se
Sarah,
jag kom nyss hem från mallis men varit hemma ca 2 vecker .. håller med går inte jänföra gotland o malls =)
www.klarahs.blogg.se
Sofia Sörlin,
Men saknar Och dör för bilderna
None
OCH JAG SAKNAR DIG!!! ❤️❤️ Men hjärtat, tack!!!
beattriicee.se
Okej, vad kul!
beattriicee.se