Rischoklad, små och goda!

Recept

Tredje gånger jag bakar på mindre än en vecka? Gjort två omgångarmed brända mandlar och sedan goda jag rischoklad under gårdagen och idag jag jag planer för ett nytt projekt. Vad har hänt? Brukar nästan aldrig baka bortsett ifrån förra året eftersom jag hade det som mål. Än har jag bara bakat saker som är kopplat till julen men det är okej för jag aldrig hann göra det under julen, sedan att det bara finns 2-4 olika ingredienser att jobba med är ett plus för mitt tålamod.

Enkelt och gott, bjuder på receptet för er som är nyfikna!


RECEPT

Ingredienser - 200g mörk choklad (eller ljus choklad) Vårgårda puffat rostat ris (efter behov)

HUR GÖR MAN? 1. Dela chokladen i mindre bitar. Smält chokladen i en kastrull eller vattenbad. Rör runt hela tiden och smält på låg värme. 2. Rör ner så mycket ris att all choklad sugs upp ifrån botten, ta lite i taget. 3. Klicka ut små högar på bakplåtspapper och låt sedan det stelna i rumstemperatur eller kylskåp.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

My,
ellinorwd
ellinorwd,

Vilken fin blogg!! 😄

nouw.com/ellinorwd