Rischoklad, små och goda!



Tredje gånger jag bakar på mindre än en vecka? Gjort två omgångarmed brända mandlar och sedan goda jag rischoklad under gårdagen och idag jag jag planer för ett nytt projekt. Vad har hänt? Brukar nästan aldrig baka bortsett ifrån förra året eftersom jag hade det som mål. Än har jag bara bakat saker som är kopplat till julen men det är okej för jag aldrig hann göra det under julen, sedan att det bara finns 2-4 olika ingredienser att jobba med är ett plus för mitt tålamod.
Enkelt och gott, bjuder på receptet för er som är nyfikna!
RECEPT
Ingredienser - 200g mörk choklad (eller ljus choklad) Vårgårda puffat rostat ris (efter behov)
HUR GÖR MAN? 1. Dela chokladen i mindre bitar. Smält chokladen i en kastrull eller vattenbad. Rör runt hela tiden och smält på låg värme. 2. Rör ner så mycket ris att all choklad sugs upp ifrån botten, ta lite i taget. 3. Klicka ut små högar på bakplåtspapper och låt sedan det stelna i rumstemperatur eller kylskåp.
Hoppas allt är bra med dig fina du, och att du har en bra torsdag! <3
alltså detta är ju SÅÅÅÅÅ gott!!! fick absolut cravings nu haha
Åhhh, rischoklad är ju så gott, hihi, det hade vi alltid som julgodis när jag var yngre! <3
Men mums alltså! Rischoklad är verkligen så gott. Roligt att baka så mycket 😃<3 Kram fina!
Men alltså åh mums <3
Men mums! Detta måste jag testa!!! 🥰
Mums!!❤️❤️
MUMS 😃
Vilken fin blogg!! 😄