Resan till Thailand och mellan landningen i Kina.

Resan till Thailand började med resfeber delux och avslutades med en chock av värme. Så taggad när vi lämnade Arlanda eftersom vi snart skulle mellan landa i Kina men jag ångrade mig lika snabbt. Tre timmar bara för att hitta utgången från flygplatsen eftersom ingen kunde prata engelska med oss, otrevlig personal som även inte godkänade saker i mitt handbagage och otroligt dålig service. Galet besviken på Kinas flygplats, förstår att dom har andra regler än oss svenskar men man kan väl vara trevlig och försöka hjälpa till istället för att vara otrevlig och göra allt värre.


Det första vi gjorde när vi kom till Thailand var att hitta en taxi för att kunna ta oss till vårat hotell. Hotellet skulle vara lyxigt men tyvärr så blev det en besvikelse, poolen var det positiva men resten var tyvärr väldigt dåligt. Vi har bytt hotell nu och dagen har vi spenderat på stranden med frukt och goda smoothies. Kvällen har vi spenderat med shopping, spöregn och åska. Förutom resan förbi Kina har jag det riktigt bra här!

MISSA INTE ADVENTSLUCKAN HÄR UNDER!Gillar

Kommentarer

Ninni
Ninni,
Vad tråkigt! Varför var hotellet dålig? None
Beatrice Jakobsson - Fotografi
Inget bra internet, sängar, dusch, pool, personal och mycket mer.. Du glömde din blogg adress så kan tyvärr inte kika in på din blogg! 😟beattriicee.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229