Recension av produkter jag använt!

Skönhetstips

Förra året när jag berättade om min första Glossybox var ni ett helt gäng som ville höra mina åsikter om produkterna. Så jag har tagit tid på mig och testat produkterna i några veckor nu. Vissa produkter har jag testat flera och andra inte.


The Body Shop levererar väldigt många bra produkter med deras handkräm är en stor favorit. Älskar hur liten och enkel den är att bära med dig. Har tidigare inte köpte den här doften men jag gillar verkligen den och har med mig den dagligen!

Ögonbryn gel som är genomskinligt använder jag inte speciellt mycket utan behöver ha lite färg för att trivas helt okej med mina ögonbryn. Testade produkten och den levererar och håller stråna på rätt plats. Den torkar väldigt snabbt vilket är ett plus!Återfuktande spray för både utan och med smink. Använder andra produkter som återfuktar men tänkte ge den en ärlig chans ändå, klarade bara av att testa den en gång för det var inte min typ av doft. Värt att prova den om man gillar den typen av doften.

Smidig och bra mascara att plocka med sig i hand väskan, den skapar fin längd på ögonfransarna.Har testat några produkter ifrån Zao, deras produkter är ekologiskt och veganskt. Ger ett vacker glans med en bra täckning!

Ögonskugga är verkligen snyggt att ha men att sitta och blenda ut är inte riktigt något jag är så duktig på, bara hunnit testa produkten en gång och som första intryck gillar jag paletten. Fina och neutrala färger, upplever också att den inte "faller av" när man ska applicera skuggan. Finns många ögonskuggor som bara smular sönder och faller ner under ögonen.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Ja det ska bli superkul! Hoppas du får en mysig söndag! 🥰

nouw.com/carroat
ebbabrage
ebbabrage,

Så roligt att läsa dina åsikter! Har flera av produkterna men inte hunnit testa de än, men nu blev jag supersugen!! 😍

nouw.com/ebbabrage