Q / A

Q/A

Senaste dagarna har jag fått funderingar eller frågor som jag tänkte ta upp här på bloggen så ni alla får ta del av det!

När ska du berätta om din kamera? Skulle helst vilja dela med mig av mina åsikter nu men det går inte riktigt. Har förstått mig på hur kameran fungerar och vilka funktioner det finns på den. Sen hade jag tänkt att jag skulle fotografera olika motiv men det gick inte så bra. Har försökt men att fotografera men vädret har inte varit på min sida eller speciellt inte vinden. Det är ingen ursäkt men det är sanningen. Som det ser ut just nu har jag en vecka inbokad jobb och därefter ska jag lägga ner all krut på att fixa detta efterlängtade inlägget!

Kommer du på alla dina listor själv? Alla mina listor är 99% egna. Idén på listorna finns redan men jag skapar egna frågor till mina listor, sedan vet jag att det finns många som har samma frågor men det är jag inte medveten om. Så ja, jag gör alla mina listor själv. Skriver dem från start när jag vet vad för lista jag ska skapa!

Vad jag du för telefon? iPhone XS, många mobilbilder finns på bloggen. Typ som dessa två bilder!

Hur mycket tid lägger du ner på bloggen? Vet verkligen inte hur mycket jag lägger ner på bloggen men väldigt mycket, mina inlägg är det som gör att timmarna springer iväg. Kommentera och läsa era bloggar tar betydligt mindre tid än själva inläggen eftersom allt ska vara så perfekt. Och wow för att jag uppdaterat bloggen varje dag i två veckor!

Taggad inför en arbetsvecka? Både ja och nej. Älskar att jag ska få jobba men jag kommer vara ganska ensam på jobbet så den sociala biten försvinner lite och det är tråkigt. Men det ska bli skönt att gå omkring med musik i öronen och städa då båten ska ligga still några dagar. Har viljat jobba när båten ligger still så nu får jag äntligen det!

Kan du göra flera inlägg med Gotländska ord? Absolut, ska jag dela med mig av flera ord!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer