Phi Phi Island, Maya och Khai IslandVåra första dagar här i Thailand har bestått av att hänga vid starnden, shoppat och bara njutit av värmen. Förra veckan åkte vi iväg på ett äventyr, riktigt häftigt att se något annat än bara Patong. Första stoppet var på Maya Bay som ligger vid Phi Phi Island, en magiskt strand. Wow!Vi åkte även förbi Loh Samah Bay, Viking Cave och Pileh Lagoon där vi stannade för att snorkla. Ett perfekt ställe att stanna på då jag även fick tillfälle att snorkla med fiskar. Jag älskar att snorkla och skulle kunna göra det varje dag för det finns alltid något nytt eller häftigt att se.


Innan vi skulle äta lunch åkte vi förbi Monkey Beach som skulle vara min höjdpunkt på dagen. Men tyvärr blev jag ganska besviken då det var många människor på båten som ville fotografera och vi såg på apporna fem minuter. Jag skulle vilja komma närmare eller kanske ha mer tid till att fotografera, liten beviken blev jag men det var ändå en grym upplevelse som är värd att uppleva.


Efter lunchen hade vi bara ett stopp kvar innan vi skulle tillbaka till Patong, Khai Island blev den sista stranden vi besökte. Ett riktigt bra äventyr om man gillar att besöka platser, snorkla, bada, fotografera eller bara åka iväg och njuta av hela Thailand. Vi hörs om några dagar igen!kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Helen,
Åh va härligt ni måste ha det!
heleeens.bubblerroom.se
Linn,
Åh vad härligt!
nouw.com/sarahlinnsliv/
Josse,
Vicki,
Jisses vilka härliga bilder!! Thailand är verkligen ett drömresemål. Jag gissar att det är en gopro kamera du använt när du tog snorkelbilderna? Riktigt häftigt!
vickiso.com
Lucy,
Gud så härliga bilder 😃
nouw.com/Shawtygetloose
Helen,
Hoppas du haft de toppen och jag välkommar dig till ett iskallt sverige 😉
heleeens.bubblerroom.se
Haha, tack fina du! 😉
beattriicee.blogg.se
Tack så mycket, Thailand borde du verkligen åka till! Det stämmer, en GoPro! 😊
beattriicee.blogg.se
Jessica,
Vad fint det ser ut, man blir ju inte lite avis på de där vita sandstränderna och värmen! 😊
yiskha.blogg.se