mycket fika och en bra lektion

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Nu är jag hemma efter en lång dag och min dag har var rikigt bra. Vaknade vid åtta, fixade mig och åkte till Visby. När jag kom till Visby, gick pappa och gjorde några saker medan jag, Ewa och min bror satt och fikade. (som ni ser dom första bilderna) Efter gick vi på stan ett bra tag, men hittade inget som jag ville ha. Innan jag skulle iväg till bil skolan tog jag och Johannes en glass på Visby Glass, men jag blev besviken. Den var inte alls så god som jag hade tänkt, då föredrar jag helldre Guteglass.

Drog iväg till bilskolan för min första körlektion, jag var riktigt nervös och visste inte vad jag skulle göra. Men jag satt mig i bilen med Ulf och körde i 50 min. Tiden gick riktigt fort och jag hade riktigt roligt med Ulf, hela lektionen gick bra fast jag var riktigt nervös. Nu taggar jag tills nästa onsdag då jag har två körlektioner och imorgon har jag teorikurs. När jag kommer hem till min bror får jag ångest och vill bara ta bussen hem för att jag måste städa mitt rum och plugga. Jag springer bort till bussen och jag som tänkte att jag missade den, men det gjorde jag inte. Eftersom pappa inte kunde köra mig hem när jag kom med bussen fick jag även cykla. Så min dag har vart lite onyttig, men jag har ändå vart nyttig.

tack till min underbara bror som ställer upp för mig!
Vad har ni gjort för roligt idag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

elinochamanda,
allt bra idag ? 😊
photobyea.blogg.se/
M Y W E S S T R Ö M,
ber så hemskt mkt om ursäkt för sent svar!
allt bra?
mmysandra.blogg.se/
thresn,
mysigt:)

sv: okej vad bra!

men eh, sviniga tjejer:S
thresn.myshowroom.se
Amanda,
sv: ja allt bra med mig 😊 själv?
gamhov.blogg.se/
Amanda Jonsson,
vad gott 😊
ajonssons.blogg.se/
wilmaaa,
yesbox:) gjort idag?
wiima.blogg.se/
angelica rissanen,
Hej, just nu har jag en unik tävling på min blogg där ni kan vinna VIP inbjudan till Nordens största skönhetsmässa. Detta innebär goodiebags, fotografer, träffa Sveriges elitbloggare, kändisar, media som TV4 och en massa mingel med kändisar tillsammans med mig. Detta är en unik chans, så in och tävla! Allt som behövs är ett inlägg på din blogg.
www.mondoblog.se/angelica
ANNA'S FOTO,
Om du inte redan har röstat vore det jättesnällt om du skulle kunna rösta på mig här http://standingcarla.blogg.se/2011/august/fototavling-12finalister.html#comment (nummer 2) 😃
annasfoto.webblogg.se/
kaffehörnan,
Mumsig bild
kaffehornan.se