MOBILBILDER SOM ALDRIG KOM UPP!

Resor & Äventyr

Tidigare i bloggen kan man hitta ett inlägg med tillbakablickar ifrån min Mallorca. Det är exakt ett år sedan vi lämnade den magiska ö och tog oss tillbaka till Sverige. Hade inte alla bilder på datorn när inlägget publicerades så här kommer ytterligare ett inlägg, mysigt va? Ni tyckte om mitt tidigare inlägg och jag har inte något annat att komma med eftersom jag inte fotograferar lika mycket nu under virusperioden. Så här kommer ett inlägg med mobilbilder ni inte har fått tagit del av i tidigare inlägg, har väldigt många bilder ni aldrig har sett här är några av dem. Här är två bilder på hur det kunde se ut vid fotograferingarna vi gjorde på Cas Bernats, mycket skuggor och kaos runt omkring oss!

Nästan varje dag i en veckas tid besökte vi hamnen eller klipporna. Om vi inte besökte dem platsens tog vi oss till en strand där vi solade och badade!

Sista middagen på Mallorca bestod av totalt sju olika rätter, fotograferade varje rätt så är det något som önskas att se är det bara att säga till!

Vi fotograferade bilder åt Apollo när vi var i Mallorca och vi var en grupp som fick åka flera timmar för att komma fram till hotellet. Se bara utsikten ifrån rummen på hotellet, WOW!

Flera inlägg hittar från resan hittar du, här, här och här.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Riktigt fina bilder, vill vara utomlands nu! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
beattriicee
beattriicee,
Anngelic
Anngelic,
Åh vilka underbara bilder!
Och nu längtar man ju ännu mer tills man får resa igen 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
beattriicee
beattriicee,
Tack!! 😍 Ja man blir så sugen!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229