MITT KÖK HAR FÅTT FÖRÄNDRING

Hem & Inredning

Nämen, kolla vad som har hänt nu?! Lycklig kan man lätt säga att jag är, äntligen har jag blivit av med mitt gamla kök. När jag flyttade in för sju år sedan hatade jag mina handtag och den gula färgen på alla skåpluckor. Efter fem år när man bott i lägenheten har man insett charmen i köket men jag valde ändå att göra om mitt kök när jag fick chansen då man aldrig vet när man får den igen. Tidigare i bloggen har man kunnat läst att min vaktmästare löste en ny ugn/spis då min var trasig, dålig värme och gammal nog för att bytas ut. Det tog en vecka med beställning och installation men att fixa om resten av köket tog längre tid pga flera personer skulle vara involverade.

Redan i början av året försökte jag kräva att mitt kök skulle göras om då jag var fullt medveten när köket senast gjordes om. Jag fick byta ut bänkskivorna, köksluckorna och handtagen. Hade helst viljat ha nya skåp också då jag har masonitskiva som underlägg i skåpen och det är värdelöst att försöka torka ur. Men jag är tacksam för nya köksluckor/bänkskivor. Gjorde beställningen på det som jag skulle få utbytt och därefter var det bara att vänta på återkoppling och nu efter tre månader har nästan allt kommit!

Mina gula skåpluckor kastades ut ifrån min lägenhet och mina nya skåpluckor flyttade in. Medan grabbarna hade frukost och lunch passade jag på att fotografera. Det saknas fortfarande en skåplucka och en bänkskiva innan allt är färdigt, om man kollar noga kan man se det. Grabbarna kommer tillbaka när resten av delarna har kommit!

Såhär ser mitt färdiga kök ut eller jag är inte färdig för jag funderar på att plocka bort min redahylla som det fint heter. Använder inte hyllan som någon förvaring för mjöl, socker och kryddor så kan ha något annat där. Tycker inte heller om min spricka i kaklet men det får bli ett senare projekt, nya köksluckor har jag och det känns helt fantastiskt!

Känns så skönt med ett nytt och fräscht kök trots att det bara är 30% av köket som är nytt! Hur snyggt blev inte det? Ser verkligen framemot att spendera tid där!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Sån skillnad och fint det blev! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
beattriicee
beattriicee,
Så fint och stor skillnad!! <3
nouw.com/beattriicee
feliciah
feliciah,
Så otroligt fint det blev fina du 😍 Hoppas du får en fantastisk söndag, KRAM
nouw.com/feliciah
beattriicee
beattriicee,
Jaaa, det blev så fint!! 😍 KRAM
nouw.com/beattriicee
carolinalarsson
carolinalarsson,
Wow, vilken skillnad! 😊
nouw.com/carolinalarsson
beattriicee
beattriicee,
Verkligen!! 🥰
nouw.com/beattriicee
Norailona
Norailona,
Wow vad fint det blev!😍
nouw.com/norailona
beattriicee
beattriicee,
Jaaa, så fint!! 🥰
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
men wow vad fint det blev, så stor skillnad! <3
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Så stor skillnad! <3
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åhhhh det blev ju verkligen så otroligt snyggt!!! Wow vilken förändring!! Stor kram min finaste underbaring ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Visst blev det bra och magiskt!! 😍
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Men WOW vilket lyft!! Så snyggt! 😍 <3
nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,
Så snyggt det blev efter förändring! 😍
nouw.com/beattriicee
Ida,
Åh blev ju verkligen supersnyggt Beatrice!! Grått kök är ju sååå himla fint😍 Förstår att du är nöjd!!
idanilssonphoto.se/
beattriicee
beattriicee,
Jaaaaaa!!! Det blev så snyggt! <3
nouw.com/beattriicee
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså åh så snyggt det blev! Förstår att du måste trivas där inne nu 😊 Blev så inspirerad i att ta tag i våra köksluckor här hemma som jag hatat sedan vi var på visningen för nästan två år sedan, haha. Har funderat på att måla om dem, men nu inser jag ju att det kanske är lika bra att byta ut dem? Kan ju inte vara så himla svårt egentligen 😉
swedishpassport.com
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Haha, nej det är inte så svårt att byta köksluckor. Men det går bra att måla dem också men mina luckor var verkligen inte bar så det blev byte istället för att måla om! 😉
nouw.com/beattriicee
Josäfin,
wow så snyggt det blev !!!
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,