MITT EXAMENSARBETE FRÅN FOTOSKOLAN STHLM!

Innehåller affiliate-länkarStilleben

Fotograf - Beatrice Jakobsson / Kund - Apoteket AB / Retouch - Dejan Petrovic

I december tog jag examen och avslutade min utbildning hos Fotoskolan Sthlm. Tänkte dela med mig av mitt sista projekt som jag gjorde. Arbetet handlade om att vi skulle välja valfri kund att jobba med. Det skulle vara ett skarpt jobb åt kunden utan budget. Kursen innehöll inte bara att leverera bilder utan också att ha handledningar, skriva en rapport, göra ett kostnadsförslag på vad det hade kostat, föreläsningar, redovisning och andra kursmål. Det var ett stort projekt men också ett av dem roligaste projekten.

Det var ganska svårt att välja ett företag. Eftersom jag älskar stilleben men också att fotografera produkter blev det en självklarhet att välja ett företag med produkter. Kontaktade kanske fem olika företag och Apoteket AB var det första företaget som faktiskt nappade på att vilja vara en del av mitt examensarbete. Vi hade ett möte tillsammans där vi gick igenom vad som skulle levereras. Apoteket skrev en brief till mig och jag svarade tillbaka med moodboards för att se alla vi hade samma slutmål. Och därefter började jag skriva min rapport på totalt åtta sidor, har lärt mig oerhört mycket om hur Apoteket AB samt fått upp ögonen för deras fantastiska produkter som finns i hela min lägenhet.

Tänk 70x100 stora utskrifter på svarta pannåer i en stor vit lokal och en polaroid bild på mig vid texten. Ungefär såhär såg det ut!

Mitt uppdrag var att fotografera tio stycken gruppbilder som sedan skulle friläggas. Sju stycken miljöbilder och fem stilleben skulle också levereras. Det var ganska stor leverans med bilder och jag skickade även med mig några extra. Kunden önskade miljöbilder och friläggningsbilder sedan fick jag även göra det som jag ville, vilket är stilleben. Vi mötes halvvägs så båda fick ut något av samarbetet. Fotograferade totalt fyra dagar och jag är tacksam jag fick hjälp med redigeringen. Hade aldrig hunnit utan hans hjälp då jag också ordnade med allt runt omkring själva utställningen, portfolio, hemsida osv. Dessa tre bilder valde jag att ställa ut på kvällen då vi tog examen men jag levererade många flera bilder. Skulle det vara intressant att se resten av bilderna så meddela mig så ska jag ordna flera inlägg om Apoteket AB.

Follow me on: Instagram/Nouw

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Alltså älskar dessa bilder! Så himla snygga, proffsiga och stilrena men ändå något mer liksom!! Verkligen så bra jobbat, ska du vara stolt över!! 😃
idanilssonphoto.se
beattriicee
beattriicee,
Men tusen tack!! ❤️ Jag blir verkligen så lycklig och tack så mycket!
nouw.com/beattriicee
Josäfin
Josäfin,
DAMN vad snyggt det blev!!
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229