Minskning av inlägg och ökning av lycka!

Dagar & vardagen

Godmorgon eller jag skulle nästan vilja säga något annat eftersom jag redan hunnit varit vaken tre timmar samt haft en sömnlös natt! Som ni vet har jag varit väldigt aktiv på bloggen, har publicerat ett inlägg per dag i tre månader?? Kan knappt förstå det själv eftersom det krävs väldigt mycket tid och inspiration för att leverera men det kommer bli ändring, inläggen kommer minska!

Eftersom jag inte blivit bokad på jobb har jag haft all tid i världen men förra veckan eller veckan innan den så vände allt och jag blev bokad för jobb. På tidsdag ska jag mönstra på och få jobba en hel vecka men under gårdagen fick jag ett sms om att jag även hade blivit bokad för jobb fre-lör. Såååå skönt att jag äntligen ska få jobba och att jag kan få pengar för att överleva. Eftersom jag jobbar cirka 10-14 timmar per dag eller 80 timmar på en vecka så kommer tiden inte finnas att bloggen levererar varje dag men jag har några planerade inlägg som kommer dyka upp under tiden jag jobbar. Ska bli så kul att få jobba igen!

Jag är fullt medveten om att mitt liv går före bloggen och att det är okej att minska med inlägg, vill bara berätta läget för er så ni inte undrar vad som händer då jag faktiskt varit väldigt aktiv i tre månader. Min tidigare blogg rutin kommer tillbaka nu och det innebär att det kan öka tomt i bloggen en dag eller flera dagar men mitt mående kommer bli tusen gånger bättre!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer