Mina tankar och några svar.

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Här om dagen bokade jag och min pojkvän tågbiljetter eftersom vi ska till Göteborg vecka nio med Emma. När jag skulle ringa och höra med SJ var dom sjukt otrevliga, jag förstår mig inte på dom. Bara för att dom har en dålig dag eller något behöver dom inte vara otrevliga mot sina kunder. Efter ringde jag Destination Gotland och jag kan säga att dom var mycket trevligare än vad SJ var. Som sagt hatar otrevliga personer, tur att jag är född som en trevlig person och inte otrevlig.

Jag tänkte även säga att jag har fått många otrevliga kommenater den sista tiden som jag tagat bort. Problemet på personerna vet jag inte, men något måste det vara? Om ni inte gillar min blogg, nej men läs den inte. Koll inte in i min blogg, jag har inte bett er att kolla in min blogg och följa den. Jag skriver och lägger upp det jag vill och känner för okej?

En sak till är bloglovinbyten eller länkbyten som jag stör mig på. Får flera frågor varje dag och nej jag gör inte byten. Jag följer din blogg om jag gillar den och länkar dig om jag känner för det. Varför jag inte gör länkbyten är för då skulle min blogg bestå av länkar och inget annat, hur kul är det? Varför jag inte gör bloglovinbyten eller liknande är för jag hatar att läsa bloggar jag verkligen inte gillar. Jag kan inte heller läsa alla bloggar, då skulle jag inte ha tid att gå i skolan.

Vad har ni för planer för dagen, ska ni göra något speciellt? Själv ska jag bara vara hemma hos min pojkvän och ta det lungt, har sjukt ont i mitt knä så det blir att vila under hela dagen. (ska kolla upp det snart om det inte blir bättre)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Zabina,
sv:
Ni kommer nog få det mysigt ska du se =)
zabinis.blogg.se/
ida mäsak,
sjukt fina bilder
nattstad.se/idamasak
Zabina,
sv:
hihi.. Vad har du för dig nu då? =)
zabinis.blogg.se/
tone,
allt bra idag?:)
emmaochtone.blogg.se/
Elsa.,
Hej" Undra om du ville göra ett länkbyte med mig? Vill du det? I så fall är det bara att kommentera på bloggen.
www.elsahj.blogg.se <---
elsahj.blogg.se/
wilma,
mysigt! har tränat ikväll:)
wiima.blogg.se/
sanashaba',
Åh, drack det teet förut, nu blev jag sugen igen haha! 😟
ssanashaba.blogg.se/
Josefine,
Men vad tråkigt att de ska vara så otrevliga 😲
theblackcherry.blogg.se/
Jacqueline,
Det är jätte tråkigt men jätte vanligt tyvärr att Sj är sjukt otrevliga när man pratar med dem oavsett om det är via telefon eller irl. Jag tycker inte om dem hehe
jacquelinesporrong.blogg.se/
Chong ? ¸. • * ¨ * • ?,
USCH, hatar te hehe. Eller jag gillar bara ett te, chaite. Det är ju sjukt gott! 😃 Har du testat det? Om inte måste du pröva ^^
chongs.blogg.se/