MINA MÅL FÖR 2021

Summering

Kortsiktiga mål är något jag älskar att uppfylla men även att skapa, för mig funkar det bäst att sätta mål ifrån början. Att ha mål för varje månad ger mig stress samtidigt som mål för hela året ger mig tid att uppfylla målen. Förra året hade jag inga mål som handlade om hälsa, träning eller mående. I år kör jag utan dessa mål också eftersom det sker kontinuerligt för mig. Allt beror på hur veckorna och månaderna ser ut men mitt mål är alltid att tänka på mående, hälsa och träning.

FLYGA HELIKOPTER

Oh ja! Under detta år ska jag flyga helikopter, biljetterna är redan fixade eftersom jag fick det som födelsedagspresent av killen förra året. Frågan är bara vilken stad man ska välja, Göteborg är en favoritstad sedan långt innan så att få uppleva den ifrån högt avstånd måste vara magiskt? Ser faktiskt fram emot att få flyga helikopter tillsammans med killen!

SPARA PENGAR

Under förra året när jag inte hade CSN utan fick en lön som var mycket mer än vad jag är van med så började jag faktiskt bli väldigt duktig på att spara pengar torts att det inte var planen. Handlade ganska mycket förra året så kan faktiskt spara pengar. Det här året ska jag spara pengar och ha det som ett mål. Jag vet att det går och jag behöver ha en större buffert!

FLERA BILDER PÅ MIG SJÄLV

När jag kollar tillbaka inser jag ganska snabbt att jag inte har speciellt många bilder på mig själv. Oftast har jag ingen som tar bilderna på mig men jag måste införskaffa mig mer bilder på mig själv under året, hur jag ska göra återstår och se.

TESTA NÅGOT NYTT

Har inte bestämt mig vad jag ska testa men det skulle kunna vara investera i aktier, testa mig på bullet journal, testa ett 3D program, spela paddel, flytta ihop med killen, testa att bygga något till hemmet eller något helt annat. Vill bara testa något nytt men vad får vi se i slutet av året. Målet är att testa något nytt jag inte gjort tidigare.

DUBBLA OMSÄTTNINGEN

Företaget gick inte alls att fokusera på förra året och vi alla vet varför. När pandemin försvinner så vill jag dubbla omsättningen i mitt företag jämfört med förra året. Det borde inte vara så svårt men allt beror på vad som händer här i världen.

PLANERA MIN ROADTRIP TILL NORGE

I flera år har jag haft som mål att köra en roadtrip i Norge men det har aldrig blivit av, men det här året tänkte jag ha som mål att planera hela min roadtrip för det kanske finns en större chans att den blir av när man vet vart man ska. Under året ska jag planera vilka ställen jag måste besöka i Norge, vart man kan bo och budgeten. Planerar jag den fort finns det även en chans att jag kanske hinna uppleva roadtrippen men det är bara ett bonus inget mål.

RENSA/SÄLJA SAKER SOM EJ ANVÄNDS

Är faktiskt väldigt duktig på att samla på mig saker eller har jag haft svårt att säga nej tidigare. Nu behöver jag verkligen rensa bort saker som inte används, har blivit duktigare med tiden men vill fokusera att rensa oftare bland mina saker. Har faktiskt redan börjat rensa, först ut var min garderob där jag slängde/skickar iväg 40-tals plagg. Målet är att bli duktigare på att rensa ut bland mina saker, varannan månad ska jag ha en dag där jag rensar ut bland mina saker.

GÖRA NÅGOT ÅT MINA ÖGONBRYN

Min kärlek till mina ögonbryn har alltid varit på minus trots att jag försökt flera gånger. Skulle inte påstå att mina ögonbryn ser likadana ut, dem har två olika former/ojämna. 2021 kommer vara året jag gör något åt mina ögonbryn, kanske göra en bownlift eller att jag går till en salong som ska göra något åt mina ögonbryn. Något ska göras men vad är oklart.

UPPTÄCKA FEM NY PLATS

Små som stora platser. Det kan vara en ny ort, en ny restaurang eller varför inte en helt ny stad? Jag vill verkligen besöka flera platser än dem jag redan varit på. Spelar ingen roll vad det är för plats, stad eller resturang men 5 nya platser innan årets slut.

SKAPA EN FOTOBOK

Bilder har jag fullt av men det är oftast tiden jag har men under detta år ska jag skapa en egen fotobok med bilder för att ha hemma. Älskar att ha fysiska böcker med sina egna bilder och inte bara en hårddisk med bilder. MINST 1 fotobok, gärna flera!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

My,

Så himla smart med mål istället för nyårslöften!! Så roliga och bra mål också 😃

mynordqvist.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Underbara mål du har 😍

nouw.com/hannativeskog
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så härliga och bra mål du satt upp! 😊

nouw.com/frozenvanilla
Marie,

Ohh härliga mål och att åka till Norge skulle jag mer än gärna vilja göra, tror det är magiskt fotovänligt och fint där

sweetwordsbymirre.com
tinafalkestad
tinafalkestad,

Så himla härliga mål! Hoppas verkligen du får dom uppfyllda!❤️🌟 så häftigt att flyga helikopter! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
by_anniess
by_anniess,

Vilka härliga mål! Flyga helikopter lät ju hur häftigt som hellst<3 Kram

nouw.com/by_anniess
Ida,

Grymma mål Beatrice!! Önskar dig lycka till med dessa<3 Så coolt att få åka helikopter och jag behöver också verkligen sälja av mina saker som ej används, kanske måste lägga till det som ett mål haha :')

idanilssonphoto.se
Terese,

Så kul att läsa, och vad kul med helikopter tur!! Jag hade varit lite rädd men det är bara jag, är rädd när jag åker flygplan också fast jag gjort det tusen ggr 😂 vet inte vad det är men är bara föralltid rädd.

U go gurl

Kramis

tereseflinth.se
beattriicee
beattriicee,
Haha, ja det är klart att jag inte älskar att flyga för jag är rädd men helikopter känns annorlunda!
nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,

Jag måste ta tag i att göra fotoböcker om barnens första år! Hoppas du får en fin torsdag! 🥰

nouw.com/carroat
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilka bra mål! Gillar att de är väldigt olika och olika "svåra" att uppnå.

nouw.com/popprinsessan