Mina kortsiktiga mål för 2022

Lagom när jag skulle sätta mig ner för att skriva alla bra mål som jag har inför året var jag tvungen att skilja på saker jag vill hoppas hinna med och saker jag ska hinna med. Har väldigt många saker jag vill göra under året men blir det för många mål så jag har dem andra som ett extra plus för jag vet inte hur året ser ut eller vad det jag att erbjuda!

Flytta ihop med Jonathan. Snart har två år passerat i vårat förhållande och jag är så trött på att bo i resväska mer än 97% av året. Vi båda jobbar på sjön vilket innebär att vi är hemma max 2 veckor per månad och då har vi två lägenheter, lite onödigt. Vi båda vill flytta ihop men vi vill gärna ha något nytt tillsammans. Vi båda är envisa med att säga upp våra lägenheter av olika anledningar men just nu är jag så nära på att säga upp min lägenhet trots att det tar emot att lämna lägenheten.

Unna mig mer lyx i vardagen. Yes, i år ska jag försöka unna mig mer lyx i vardagen. Det kan vara allt ifrån naglar, middag eller varför inte en kväll på ett hotell? Skulle också vilja unna mig en natt i ett glampingtält eller något annat häftigt ställe!

Komma iväg på minst två resor. Vet inte hur detta ska gå men jag hoppas pandemin försvinner så man kan resa iväg om inte annat måste jag ta mig ut i Sverige och upptäcka något eller bara få komma iväg på någon resa.

Ny bild till min blogg. Hur svårt ska det vara att fotografera en ny bild till min blogg? Tydligen väldigt svårt. Min header jag har nu är gammal och behöver en ny uppdatering så under året måste jag få upp något nytt trots att jag älskar den bilden som jag har just nu. Det här målet kanske är väldigt enkelt för många men det kommer bli svårt för mig då jag verkligen älskar min header.

Förra veckan startade jag med chark hos lillasystern och den är veckan startade jag med att fixa nya naglar!

Stressa mindre och våga vara ledig. Först och främst måste jag sluta stressa, stressar jämt och egentligen vet jag inte vad jag vinner. Behöver också vara ledig mer om vi ser tillbaka på det året som gått, bara jobbar hela tiden utan någon extra ledighet.

Dricka mer vatten. Jag är en av alla personer som inte gillar vatten förutom när det är kopplat till träning. Planen är att jag ska dricka mer vatten för att slippa huvudvärk men också försöka få in en rutin och förhoppningsvis börja gilla vatten. Jag dricker alldeles för lite vatten varje dag eller jag dricker väldigt lite överlag varje dag. Är sämst på att dricka!

Uppdatera Instagram och mer egna projekt. Uppdatera i story gör jag men mitt flöde har stått still i snart ett år om inte mer. Nu blir det skärpning. Mer egna projekt behövs göras och då bilr det mer bilder flödet. Följ mig gärna där!

Fortsätta ta hand om min hud. Alltså min hud har dåliga dagar men jag har fått så bra kontroll på den så nu gäller det bara att jag använder rätt produkter och tar hand om den varje morgon och kväll för bästa resultat.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar