MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 36


Tenta för första gången, skönt med att kunna göra den hemma och redan imorgon ska vi vara redo för andra tentan.

Minglat runt i våra lokaler med alla fyra klasser och försökt memorerat många namn och ansikten. Några timmar senare under mingel var det även frågesport om några frågor om skolan samt våra ämnen. Direkt efter var vi några som stack vidare för att ta någon drink innan vi begav oss hem.


Under veckan har vi även haft fotohistoria och har lyckas fått mycket information som vi behöver ha för tentan imorgon. Långa lektioner med lärorika.
Sprungit på stan i jakt på ballonger inför min födelsedagsbild men det blev inga bra fynd.

Elin Kero aka Nevnarien hade föreläsning för oss under veckan. Väldigt intressant, rolig och inspirerad föreläsning. Har följt hennes blogg i flera år så det var väldigt roligt att få träffa henne i verkligheten. Några i klassen valde även att hänga med henne och äta middag samt fika. En väldigt bra eftermiddag!

Spontan fotograferat med några i klassen och förmodligen dyker det upp ett inlägg om det.Fotograferat självporträtt istället för att plugga.

Firat min födelsedag hemma på Gotland då jag både hunnit med att mysa med familj och vänner. Hade en väldigt bra födelsedag och är så tacksam för personerna som gjorde födelsedagen bra. Lyckades även få med en blomma som jag glömde i flytten. Och tack för alla gratulationer från er!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar