MINA HÄNDELSER UNDER APRIL

Månad, överblick

Redan Valborg och det betyder att det även är sista dagen på den här månaden. Som vanligt bjuder jag på en summering av månaden, vissa händelser har ni läst om och andra inte.

Uppdaterat mitt internet. Mitt förra internet fungerade hur bra som helst men det fanns ett problem, min Chromecast vägrade fungera med mitt internet. Orkade inte krångla mer så jag skaffade ett nytt internet och helt plötsligt började min ChromeCast fungera, wow. Tydligen klarade inte produkten av internet som inte var fiber? Haha!

Firat 1 år som nikotin och tobaksfri, wow. Fortfarande stolt att jag klarade av att bevisa andra att det gick.

Brukar sällan få post eller vykort men självklart skulle Alma vara underbar och skicka en påskhälsning på posten. Så fint!

Den här månaden har jag även hunnit med ett hemligt bröllop på norra delen av ön. Två veckor innan bröllopet skulle ske fick jag förfrågan om att vara fotograf, det skulle vara ett litet och hemligt bröllop. Vi var totalt 10 personer på bröllopet eller 11 om man räknar med min chaufför. Bröllopet gick över på bara några minuter men mysigt var det!

Sveriges yngsta mästerkock har börjat och jag är överlycklig. I höstas fick jag chansen att följa med Jakob på två fotograferingar med TV4. En fotografering när vi skulle fotografera pressbilder på alla deltagare och en dag när vi fotograferade pressbilder på programledarna. Det är sååå kul att få se bilderna och själva introt som jag fick tjuvkika på eftersom det spelades in samtidigt. Förutom att jag träffat alla söta deltagare så känns det så kul att få se programmet då man varit i den lokalen flera gånger.

Spelat Bingolotto och närmare än så kom jag inte påsken. Istället för att fira påsken passade jag och Jonathan på att åka runt på äventyr i värmen.

Blivit bättre på att äta frukost. Jag är sämst på att äta frukost och hoppar gärna över den delen men nu äter jag varje morgon.

Har börjat äta glass men också testat nya sorter som Gute Glass har lanserat.

Blivit tillsammans med en helt fantastiskt kille, absolut det bästa på hela månaden. Lever i en bubbla av lyckorus.

Under gårdagen fick jag även komma ut på havet och jobba, vilket var helt underbart för att jag älskar mitt jobb. Förutom att jag fick jobba under gårdagen så fick jag även träffa min älskade Jonathan som jobbade. Lyckades faktiskt för första gången bli inbokad på samma pass och båt som honom sedan jag började jobba ombord 2016. På söndag är jag också inbokad för jobb och därefter är det oklart hur det ser när det gäller jobb fronten. Kommer verkligen ta vara på varje sekund ombord för att jag inte vet när jag ska jobba nästa gång!

Follow me on: Pinterest | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Bra kämpat med tobaken och nikotinet!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity,
Sv: Ja. Glasssmaker. Vilka tycker du bäst om ?
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
När det gäller gamla smaker så är det Hallon Yoghurt och nyare smakar är det Joedgubb/Lime
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229