mina dagar springer iväg

Dom här bilderna är ifrån onsdagen som jag har skrivit i inlägget under. Vi var på stranden badade, riktigt kallt och sen var vi ute på Enholm och grillade. Riktigt mysig kväll, måste jag säga. (läs mer i inlägget under)
I torsdags när vi vaknade, började Totte och Kevin fixa golvet i stugan som snart är klart. Jag och Emma tog en sväng hem till stenkyrka och fixade oss, senare mot kvällen åkte vi till Slite åt mat och kollade på bilar. Rikigt bra kväll och den var lugn också, vi var vakna till tolv för att säga grattis till min älskling som fyllde år.

I fredags den 29 juli fyllde min älskling år, vi vaknade runt tolv tiden. Åt frukost och fixade oss, sen in till visby för att köpa lite saker. Jag köpte en hårdisk till alla mina bilder och det behövdes verkligen. Senare på kvällen tog vi det lugnt, dagen bara flög iväg och inget speciellt på hans födelsedag. (ingen bild sen dagen)
Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II & Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag är dålig på att uppdatera min blogg, men när jag väl har tid och det är dåligt väder är jag duktig på att uppdatera min blogg. Jag har vart ledig och var tvungen att njuta av all frihet ett tag för att kunna njuta av sommaren.

Lördagen då var några i släkten hemma hos Totte för att fira han. Senare mot kvällen åkte Emma, Kevin och Simon så det blev bara jag och min älskling kvar hemma hos han. Vi såg film, lagade mat och somnade rätt tidigt den dagen för att orka med söndagen. (inga bilder från lördagen, men det fanns knappt något att ta kort på)

I söndags/igår vaknade vi lagom tid av att simon står och knackar på stugan. Då var det dax att åka till Kneippbyn för att leka av oss lite. Vi badade mest och tog lite bilder, senare åkte vi vidare åt mat och sen åkte alla Gokart i Visby. Dom är mycket bättre än dom som är på Kneippbyn iaf. Senare vidare till Bro och kolla på lite bilar och sen var det bara att åka hem och sova för idag har jag jobbat. Det gick rätt bra, bara lite trött nu blir det att säga hejdå till bästa Emma som åker bort ett tag imorgon.

Det här var lite kort om mina dagar med min älskling och annat folk, jag har haft det riktigt bra och nu ska jag försöka bli bättre i bloggen. Svara på kommetarer när jag kommer hem till pappa, jag tackar allt folk för denna vecka och på börjar en ny bra vecka.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Linda,
Men som sagt man behöver inte alltid uppdatera 😊 Man tar det i sin takt! 😊

Tack!
honkallaslinda.blogg.se/
Sara,
Härliga bilder 😊
aamaziing.blogg.se/
Miss E,
Härliga bilder 😊
timelimits.blogg.se/
m e l i n d a,
ellen,
jo det är helt okej! 😃
hur är det själv?
bloglovinbyte? 😊
eellenpeterssoon.blogg.se/
evelina,
Det är bara bra med mig 😃
evemey.blogg.se/
toves träningsblogg,
:) jaha kul..
jag sitter på jobbet vad har du själv för dig?
tovestraningsblogg.blogg.se/
M Y W E S S T R Ö M,
Nu är jag tillbaka!
titta gärna in på min blogg om du har lust!
kram <3
mmysandra.blogg.se/
Emmie,
Lust att ställa en fråga på min frågestund?
Skulle vara jätte snällt, ha en fortsatt bra dag! ^^ 😊

http://emmiesfotoblogg.blogg.se/2011/august/fragestund.html#comment
emmiesfotoblogg.blogg.se/