MINA ÅSIKTER, TRIGGERVARNING

BLOGGLISTOR

Åsikter, åsikter, åsikter. Ibland kan det vara bra att säga sina åsikter och ibland är det bäst att vara tyst. Vissa sammanhang får man inte ha egen åsikt och andra gånger ska man ha egen åsikt. Det är svårt, men jag brukar säga mina åsikter i 8 av 10 fall. Alla ska få ha åsikter och man ska inte ändra på någons åsikter. Man kan prata i timmar när det gäller åsikter men nu till själva inlägget, här kommer några åsikter som jag har. Vissa kanske kan vara mer triggervarning på medan andra mindre.

Kaffe är godare i ett glas. Kaffe är det bästa som finns och jag dricker det oavsett om det är i en termos, mugg, pappersmugg eller glas men det absolut bästa är i ett glas utan att tveka. Om någon frågar mig så väljer jag självklart glas vilket är ganska ovanligt, det är många som ofta blir chockade att jag inte vill ha en kaffemugg.

Strumpor i sandaler är inte snyggt. Nej, nej, nej. Det är verkligen inte snyggt!

Har svårt för när människor går runt med röda siffror/notiser på sina appar i dagar. 32 oöppnade sms, panik. Detta är något min syster och min pojkvän borde skärpa sig med. Klarar inte av att se på deras skärmar med alla siffror. Vet flera personer som har det såhär och det är inte konstigt att man sedan missar saker när man aldrig öppnar sina notiser.

Ni som älskar jordgubbar men inte smakat gotländska jordgubbar vet inte vad ni pratar om.

Papperssugrör är något jag hatar, hela drycken blir förstörd och smakar papper. Förstår att plast förstör för naturen men jag MÅSTE ha platssugrör till min dryck.

Ananas och banan är gott på pizza. Det finns inget att diskutera här!

När man använder punkter istället för en smiley, men nej. Får jag ett sms där det står ”vi ses snart....” då känner jag mest att du kan skita i och komma. Det ger mig bara en dålig vibb och det känns inte som man riktigt vill ses. Nej använd smiley istället och punkter för det ger en bara dåliga vibbar med för många punkter.

Bruna bananer är inte gott, det ska vara gröna/gula bananer. Vi har alla olika åsikter om detta.

Silver är så mycket bättre än guld när det gäller smycken!!

Converse är dem bekvämaste skorna som finns, mina fötter klarar av allt med dem skorna. Skulle kunna springa i skorna och jobba flera timmar med dem.

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
Kul med sådana här listor ju! Och kul att läsa dina svar 😊 Håller med om det mesta, bland annat det om papperssugrör, att kaffe smakar bättre i glas (lätt! dock glömmer jag alltid dricka det i det ändå, haha), ananas och banan på pizza ÄR gott (älskar kombon salt och sött liksom), gröna/gula bananer är godare enligt mej med och ogillar också starkt punkter i sms på det viset. Man får liksom ba allmäna obehagskänslor, fattar inte alls varför man skriver så egentligen, men vissa gör ju det. Ger ingen najs vibe direkt.
Hoppas du har en bra fredag och får en fin helg!
nouw.com/fanip
beattriicee
beattriicee,
Hahah!! Kan ha samma problem ibland. Man tar en kopp av vana men det är så mycket godare i glas 😂 Håller med dig om kombon. Haha kanske 30% av min familj skriver punkter och jag tål det inte. Jag blir så arg för att dem är "arga" på mig fast dem egentligen inte är det 😂 Ha en fin dag hjärtat! ❤️
nouw.com/beattriicee
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha håller med dig om så mycket faktiskt, gula och gröna äppel lätt! , och banan och annanas på pizza liksom hur kan man inte gilla det😍😍Håller helt med om detta med folk som skriver ..... eller inga smilis eller både och det känns liksom som dom är sura på en. självöveranvänder jag nog smilis istället haha 😂😂 strumpor i sandaller får mig bara att tänka på gammal lärarare asså, förstår inte hur vissa kan tycka det ser bra ut haha men tur att smaken är olika 😂❤
nouw.com/jessiekaos
beattriicee
beattriicee,
Jag undrar också hur kan inte kan gilla det!! 😂 Verkligen, det är mer okej att använda punkte när man skriver "men du.. vi kommer lösa det" eller något i den stilen men det hände typ aldrig att man gör ändå 😂 Haha förstår inte heller smaken! ❤️
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229