MIN NYA OCH BÄSTA TATUERING

Wow, ni har verkligen fått väntat och nu slipper ni vänta mer. Dagen då jag ska berätta historian bakom min nya och värdefulla tatuering som sitter fast på min arm.

Du som inte har hängt med på bloggen överdrivet länge kommer nu få en chock. Det är vanligt att man får en chock. Min familj består inte bara av mamma och pappa utan också av totalt 13 syskon. Vi tar en snabb genomgång så ni hänger med, jag har 4 biologiska syskon, 4 äldre syskon på pappas sida och 5 yngre syskon på mammas sida. Så totalt i familjen blir vi 16 stycken om man räknat med mig, mamma och pappa. Haha, nu fick du även räkna matte innan vi går in på historian bakom tatueringen. Hoppas ni fick allt att gå ihop!

Under en längre tid har jag funderat på vad jag skulle kunna göra för tatuering för hela familjen men har inte kommit på något som jag varit taggad på till 100%. Under resan i Thailand fick jag någon kick och började fundera, söka och utforska vad jag kunde göra för tatuering för min familj. Har funderat på mitt stjärntecken tidigare men det har ingen koppling till min familj men när jag började utforska jungfruns stjärnbild så fick jag mängder med idéer. Alltså wow, jag utforskade min stjärnbild i två veckor.

Om man börjar utforska min stjärnbild finns det mängder av olika förslag/utseende. Men efter mycket forskning tog jag den som passade mig bäst och jag var överlycklig när jag såg att den innehöll 13 olika punkter precis som mina syskon. Kunde inte välja bort mamma och pappa så valde att designa min egen. Jag gjorde ingen stor förändring mer än att jag ändrade några punkter till stjänor samt att jag la till 2 extra punkter. Totalt 15 olika stjärnor eller punkter istället för 13 stycken. En lite förändring gjorde jag!

Designade min egen tatuering kvällen innan och när dagen väl kom då min syster samt pappa skulle tatuera sig började jag fega ur. Alltså jag är ju världens känsligaste person även fast man inte kan tro det. Men bor man med mig så kommer man märka att jag är känslig. Lagom när killen hade skrivit ut deras tatuering och skulle börja kom min spontan sida fram. Åkte hem till hotellet för att hämta min dator där min tatuering fanns och andra sekunden satt jag i stolen med nålar i hela armen.

Nu till själva betydelsen, vi alla vet nu att mitt stjärntecken är jungfru. Och jag gjorde om min stjärnbild till min egen version. Det finns totalt sex stjärnor som står för mamma, pappa, storasyster, storebror, lillebror och lillasyster. Sedan har vi totalt nio olika punkter som står för mina halvsyskon, fyra äldre syskon och fem yngre syskon. Och jag har inte glömt bort mig själv, jag är alla sträck som länkar ihop alla samt att det är mitt stjärntecken. Den här tatueringen betyder extremt mycket för mig!

Obeskrivligt hur mycket tatueringen betyder för mig. Detta är min andra tatuering jag gjort. Min första tatuering är min kamera som sitter på andra armen!

Follow me on: Instagram/Nouw

Gillar

Kommentarer

klingjulia
klingjulia,
Åh så snygg tatuering och vilken fin betydelse! ❤️
nouw.com/klingjulia
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
Marie
Marie,
Ohh vad snyggt det vart, =D
sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,
Men tack så mycket!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229